Hangout Music Presents: Emperor & Transparent @ fabrica

Hangout Music Presents: Emperor & Transparent @ fabrica
20 Februarie, 23:00

Hangout Music începe anul în forță aducând în premieră la conducerea templului drum and bass al Bucureștiului, clubul Fabrica, pe EMPEROR, tânărul împărat al label-ului englez Critical Music, și pe TRANSPARENT reprezentând Flexout Audio.

EMPEROR [UK]
// Critical // Symmetry // Neo:digital // Inspected

https://www.facebook.com/EmperorDNB
https://twitter.com/EmperorDNB

Participăm în timp real la dezvoltarea artistică a lui EMPEROR, bucurându-se deja de o reputație de cinci stele în comunitatea drum&bass, reputație clădită prin release-uri la label-uri masive precum Symmetry, Titan, Ammunition și, mai recent, asocierea cu familia Critical ce l-a propulsat la nivel de celebritate. Colaborarea cu colegul său, MEFJUS a dus la un sinergism concretizat în EP-ul care a făcut ravagii în 2014, ”Hello World EP”.
Susținerea din partea artiștilor precum Break, Kasra, Enei, Andy C, Rockwell, Wilkinson denotă profesionalismul în tehnică și creație, aducându-l, fără ezitare, în topul listei de ”must see”.

TRANSPARENT [UK]
// Flexout Audio // Proximity Recordings // Structured Music

https://www.facebook.com/TransparentUK

Debutând în 2014 cu EP-ul ”Concrete Jungle” la Flexout Audio, duo-ul englez TRANSPARENT dă dovadă de profesionalism și originalitate, gândind în detaliu muzica produsă. Piesele lor au structură și mixing curat, flow-ul percuțiilor oferind un groove particular.
Continuând cu release-uri la Proximity Recordings și Structured Music, cei doi se bucură deja de susținerea unor label-uri majore și artiști din UK, evoluția rapidă a duo-ului prevestind un viitor promițător.

Intriga [RO]

https://www.facebook.com/intrigaaa

Intriga din București este un autodidact în producția drum and bass, iar ceea ce părea a fi doar un hobby deprins acum 6 ani, prinde contur sub forma unor piese cu influențe dark/minimal, atmospheric.
În 2013 a ieșit pe locul 2 la un concurs organizat de Arena Drum&Bass, a scos o piesă pe volumul II al compilației ”Nu Doar Bas”, iar în 2014, una pe canalul Deep Heads.
Spirit individual și liber, își construiește producțiile pe fundamentul convingerilor afective: “creez ce simt, ce-mi place”. EP-ul său de debut ce va fi lansat în cadrul evenimentului Hangout Music presents: Emperor & Transparent, reflectă întocmai personalitatea artistului.

Inflex [RO]

https://www.facebook.com/inflexmusic

Inflex și-a dezvăluit creațiile în 2011, feedback-ul pozitiv din partea publicului servindu-i drept impuls de creativitate pentru perioada ce a urmat.
În 2012 a împărțit scena cu Sigma, Benny Page și Bare Noize unde a avut ocazia neașteptată la un back to back cu Cameron și Daniel (Sigma și Bare Noize), moment memorabil în debutul artistului.
Colaborarea sa, “Take away”, cu artista britanică Katie’s Ambition a apărut la show-ul lui Crissy Criss de la BBC Radio 1, atingând mii de vizualizări pe Youtube. Astfel, a câștigat rapid atenția unor artiști precum Fred V & Grafix, TC, Bare Noize, Koven, Sigma.
Perseverent și talentat, Inflex se bucură de o ascendență accelerată în scena drum and bass.

Slimy [RO]

https://www.facebook.com/slimyofficial

De la rezidența la Coolcat din București, petreceri la Elektric Knights și Street Delivery, radio show-uri la Groove On și Radio3net, gazda la REC24 DJ Challenge, până la a pune bazele Hangout Music și Bedroom Sessions, Slimy are o viziune bine închegată asupra culturii drum&bass, pasiunea și aportul propriu luând forma primului release în colaborare cu Brusten, la label-ul Clear Conceptions.
Preferă sound-ul dark, tehnic, rolling din techstep/halfstep, cu influențe neurofunk, dar în funcție de energie și filmul creat, livrează pertinent și muzica atmosferică, deep și deschisă precum autonomic, atmospheric bass, future bass music. Vizionar deci, și cu un potențial remarcabil, Slimy reprezintă cu certitudine o gură de aer proaspăt în scena drum and bass-ului românesc.

Fabrica va fi echipată cu un soundsystem de 10kW vibrând în paralel cu video mapping-ul realizat de vloop. Artistul video alimentează imaginația publicului și oferă, de fiecare dată, un deliciu vizual prin lucrările sale.

Bilet: coming soon

Eveniment 18+

Hangout Music este primul label independent de muzică drum and bass din România și are ca scop susținerea scenei locale.

Înființat în 2013 , label-ul iși propune să fie stâlpul și filtrul calitativ care creează un nou cadru pentru artiști și public, aducând scena la nivelul celei din afară. Motto-ul care stă la baza conceptului de “hangout” este “Inspire.Educate.Entertain”, prin care se dorește creșterea și dezvoltarea unei comunități ce se ghidează după valori precum calitate, ospitalitate și spirit familiar.

fb event

www.hangoutmusic.ro

Leave a reply (we review all comments)