We Want Techno 3 w/ Sam Paganini, ANNA, Rob Hes

  • by

We Want Techno 3 w/ Sam Paganini, ANNA, Rob Hes, Mircea Ivan @ WTC
13 Februarie, 23:00

Dupa succesul inregistrat la primele doua editii, ne-am hotarat sa incepem anul cu un eveniment despre care stim ca se plaseaza intre preferintele voastre. WE WANT TECHNO sparge gheata in 2015 cu un line-up de invidiat.
Primul pe lista invitatilor este Sam Paganini, cel care de curand a fost desemnat de Beatport Dj-ul Techno #1. Sam este singurul artist Italian care a lansat sub propriul nume productii sub label-uri precum Plus8, Cocoon si Drumcode. In 2014 a inceput un turneu international de promovare a noului album, “Satellite”, avand pe lista locatiilor si Awakenings. In 2015 turneul continua, iar Romania este pentru prima data in agenda artistului, asa ca trebuie sa-l primim cum se cuvine!

Sam Paganini
residentadvisor.net/dj/sampaganini
soundcloud.com/sam_paganini
facebook.com/SamPaganiniOfficial

ANNA
residentadvisor.net/dj/djanna
soundcloud.com/dj_anna
facebook.com/djannabr

Rob Hes (live)
residentadvisor.net/dj/robhes
soundcloud.com/robhes
facebook.com/RobHesOfficial

Mircea Ivan
residentadvisor.net/dj/mirceaivan
soundcloud.com/djmirceaivan
facebook.com/djmirceaivan

fb event

Al doilea invitat se afla pentru a 2a oara in Romania si cu siguranta nu ati uitat-o de vara trecuta, ANNA se intoarce cu forte proaspete, pregatita sa va surprinda din nou cu techno de calitate.

Avem si o a 2a premiera pentru Romania, mai precis Rob Hes, al carui sound poate fi descris ca fiind crud, energic, dar foarte muzical in acelasi timp. Acesta este considerat o noua “stea” pe scena muzicii techno. Ce nu stiu toti este faptul ca produce de mai bine de 10 ani, in aceasta perioada avand release-uri sub diferite pseudonime. Acum, dupa atatia ani de munca, iese la lumina si ne arata ce poate, prin productii lansate sub label-uri precum “Bedrock” – John Digweed, “Sci+Tec” – Dubfire sau “Tronic”- Christian Smith.

Nu se putea sa nu avem si un Dj care sa ne reprezinte, iar cel mai potrivit pentru o noapte techno este Mircea Ivan. 2014 a reprezentat un an foarte bun pentru Mircea avand in vedere ca productiile lui s-au regasit in seturile lui Richie Hawtin inca din luna Mai.

Bilete
pre-sale – 25 Lei
door – 30 Lei << 00:00 >> 40 Lei

Guestlist valabil pana la ora 00:30

Leave a reply (we review all comments)