13 sins before Valentine Kicks – Suie Paparude, Planet H @ Palatul Bragadiru

13 sins before Valentine Kicks – Suie Paparude, Planet H @ Palatul Bragadiru
13 Februarie, 22:00

13 sins before Valentine Kicks deschide seria de evenimente pentru public organizate de Secret Society.
Pentru acest prim eveniment ne-am propus un singur lucru, dar esential si pentru noi, si pentru voi: sa plecati cu o stare de mult bine si lumina acasa 🙂 Ne-am dori un win-win situation.
E un obiectiv indepartat, chiar mai indepartat decat ora si data la care va incepe evenimentul, si pentru acest lucru ne renforsam toate puterile.
Lumini colorate, muzica exceptionala, best vibe, best services, o locatie de poveste, o scena suflet, pulsand pentru public in acelasi ritm cu el, heart beats & hard beats.
Am ales cu aroganta trupe si nume romanesti, pentru ca putem si avem ce oferi in materie de muzica.

Suie Paparude (live) – in formatia intreaga, asa cum o stiti: Michi, Bean, Dobrică. Oameni-suflete, oameni de bucurie vie. Oameni-energie, pentru care publicul e boxa vie din care pleaca si vin sunetele inspre si dinspre ei – piese clasice si vibratii intotdeauna noi.
www.suiepaparude.ro
www.facebook.com/suiepaparude.ro
www.youtube.com/suiepaparudeofficial

Gojira & Planet H (live) – Doua nume, doua personalitati, aceleasi “vicii”: muzica buna, beaturi curajoase, mix remix si basi clocotitori, adrenalina, energie. Combinatii indraznete intr-un “doi in unu” unic pe scena electro-techno-pop.

Dj Bully – Dupa 15 ani de experienta in joaca muzicala, Dj Bully este un nume pe care multi il asociaza cu mix, scratch, mash-up Disco, Hip-Hop, Big Beat, Bass Music şi Drum&Bass. Omul care pune muzica intotdeauna cu zambetul pe buze si ochii luminosi, pana dimineta tarziu si inca o viata pana dimineata
www.soundcloud.com/djbully-1

At Om – Frate de suflet si inima, “fooling around, in the big musical playground since 2010”, asa cum se povesteste singur. Deseneaza harti de sunet si linii de vibratii playin’, shufflin’, enjoin’ himself and youself.

Nopame (live) – Cristian Melak, Paolo Profeti, Norbert Halmagyi, CHARLIE BOY – jam de percutii pe baza de muzica electronica. Pana azi Nopame a devenit o fuziune intre muzica electronica cu ritmuri live tropicale cu influente de jazz si funk. “Muzica mecanica organica”, asa cum spun chiar ei 🙂

fb event
Biletele se pot achizitiona incepand de luni 9 februarie online, de pe site-ul http://eventbook.ro/, de marti 10 februarie la URBN Living Store (Str. Căldărari, Pta. Unirii) si in ziua evenimentului la intrarea in locatie.
Preţul unui bilet de intrare este de 35 lei
Stay fresh. Stay young. Stay tuned

Leave a reply (we review all comments)