KOZO, EMI, VLAD CAIA @ Templum

KOZO // EMI // VLAD CAIA @ Templum
6 Februarie, 23:00

Continuam si weekendul acesta in acelasi stil cu care v-am obisnuit deja. V-am pregatit o seara dansanta cu aceeasi oameni frumosi si speram noi, cu un vibe chiar mai bun fata de datile trecute.

Ca noi sa putem sa va oferim ceea ce ne propunem, am cerut ajutorul unor artisti, 3 la numar, care sa ne incante si, credem noi, am facut o treaba excelenta.

In primul rand, am cautat un stil aparte, un personaj care sa iasa din rand si care sa ne delecteze intr-un fel in care nimeni altcineva n-ar putea. Si ce solutie mai buna am fi putut gasi, decat Kozo? Acest pionier al muzicii electronice, un DJ care are suficienta experienta sa ne ofere un moment nemaiintalnit, cu siguranta se potriveste profilului impus de noi.

Pe de alta parte, simteam nevoia unui creator, cineva care sa ne impresioneze cu productii proprii cu adevarat impunatoare, sunete care ne-au coplesit sau care ne vor coplesi intr-un fel rasunator. Iar gandul nostru a zburat la Emi, un producator si DJ care se ridica la nivelul asteptarilor noastre.

Dar cand ne-am gandit mai bine, am constatat ca un singur creator nu ar fi de ajuns si ca ar fi nevoie de doi, la fel de talentati si cu un bagaj muzical bogat, fiindca suntem un public nevoios. Si am ajuns la concluzia ca cel care se potriveste cerintelor noastre este Vlad Caia. Un artist desavarsit, cu numeroase arme si trucuri care se potrivesc de minune acestei povesti.

De restul ambientei ne ocupam noi. A mai ramas un singur aspect de pus la punct, iar asta depinde de voi. Participarea voastra. Dar nu ne facem griji, stim ca v-am convins deja!

Kozo
www.facebook.com/kozodj

Emi
www.facebook.com/emi0emi

Vlad Caia
https://www.facebook.com/pagevladcaia

intrare: 20 lei

feeder insider w/ Emi ∫
feeder insider w/ SIT

fb event

1 thought on “KOZO, EMI, VLAD CAIA @ Templum”

  1. Pingback: Golden Ticket W43 – Câștigători! | Feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)