burn Residency caută un nou DJ în 2015

burn Residency caută un nou DJ în 2015

Bucureşti, 03.02.2015 – Pentru al patrulea an consecutiv, burn Residency, cea mai aprinsă competiție de DJ la nivel mondial, își deschide porțile pentru concurenții talentați și le oferă șansa unică în viață de a-și începe o carieră de top în industria muzicală. Anul trecut, BOg (Bogdan Tănase) a câștigat o rezidență de trei luni in Ibiza, capitala muzicii electronice, unde a mixat alături de nume grele din industrie – Carl Cox, Pete Tong, John Digweed și a participat la nenumărate probe și seminarii.

A trăi viața unui DJ Superstar – vis sau realitate? Dacă nici ție nu îți dă pace această întrebare și vânezi marea oportunitate de a te diferenția de ceilalți și de a te face remarcat pe scena internațională a muzicii electronice, burn Residency e competiția ta. Pasionații de muzică electronică sau cei care încă visează să învețe de la cei mai buni mentori din domeniu sunt cei pe care ne dorim să îi facem celebri – dacă și tu ești unul dintre ei, înscrie-te în provocarea anului, oricând între 1 februarie – 15 martie 2015.

Miza este un contract de 100.000 EUR – demonstrează că deții toate calitățile unui DJ și vei avea șansa să crești pas cu pas către cariera pe care ți-o dorești.

Ce trebuie să faci dacă vrei să devii următorul DJ:

Perioadă: 1 Februarie – 15 Martie
Link-ul de înscriere: https://apps.facebook.com/burnresidency/

Pregătește-te să impresionezi prin încărcarea unui mix original de 15:00-20:00 minute prin aplicația din pagina de Facebook, începând cu 1 Februarie. Adună voturi de la susținătorii tăi și asigură-te că ajungi în primii 20% cei mai votați DJ din țară. După aceea, cariera ta va fi în mâinile juriului dedicat de anul acest, atent alcătuit dintre cele mai cunoscute nume ale muzicii electronice.

Primii cinci aleși de către juriul international sunt invitați la un mix-off event la finalul căruia câștigătorul are un loc asigurat în experiența unică numită burn Residency Bootcamp, în vara anului 2015.

Acolo, toți finaliștii vor trece prin provocări variate, workshop-uri și masterclass-uri prezidate de nume celebre ale industriei precum Carl Cox, Pete Tong, Maceo Plex, Solomun și mulți alții. La finalul bootcamp-ului, doar trei dintre cei cinci vor câștiga o rezidență de-o vară în cele mai bune cluburi din Ibiza, melting-pot-ul muzicii electronice.

Odată cu finalul sezonului, mentorii principali vor decide cine primește titlul de DJ și câștigă 100.000 EUR, investiție în cariera sa muzicală.

Leave a reply (we review all comments)