PRIKU, JAY BLISS, CAP @ Koshin Glam Club, Ploiesti

PRIKU, JAY BLISS, CAP @ Koshin Glam Club, Ploiesti
30 Ianuarie, 23:00

Vineri 30 Ianuarie, Koshin Glam Club vine din nou cu un line-up exploziv! Nu ai voie sa ratezi una dintre putinele petreceri pe care ti le amintesti de fiecare data cu placere.

Let’s Rock The City!

Priku

Priku, mixeaza din 2004, din 2007 figureaza ca membru Sunrise cu acte-n regula.
Manuieste-n permanenta un groove care nu te lasa sa stai jos, il remarci mereu la Sunwaves, se bucura de aprecierea colegilor si clubberilor si e hotarat sa-si indrepte toata atentia catre productie.
De aici incepe si toata distractia la pupitru, langa Marco Carola, Zip, Ricardo Villalobos, Luciano, Troy Pierce, Pascal FEOS, Monika Kruse, Tania Vulcano, Cassy, Sascha Funke si, evident, langa fratii, verisorii si celelalte neamuri de la rasarit, recte Arpiarii, Kozo, El Cezere, Dan Andrei, Praslea … si familia.

Jay Bliss
Pentru multi dintre noi Jay Bliss nu mai are nevoie de nici o prezentare, este foarte apreciat pentru ca de fiecare data prestatia sa arunca pur si simplu in aer audienta si ne ramane mult timp in suflet si in minte!

Cap
Tot mai prezent pe scena muzicii electronice din Romania, dar nu numai, Cap este unul dintre acei artisti care condimenteaza orice line-up.
Atunci cand mixeaza, o face cu un amalgam de stari, fiind aproape empatic cu publicul si adaptandu-se foarte natural la vibe-ul petrecerii. Astfel, se extinde pe o arie muzicala foarte vasta, de la house vechi, pana la techno, fiecare gen corelandu-se cu starea participantilor.

Pret Bilet in avans 10 Lei
Daca nu ati cumparat un bilet de la reprezentantii nostri, sau biletele in avans s-au epuizat, puteti intra la acest eveniment platind:
– 15 Lei pana la ora 00:00
– 20 Lei dupa ora 00:00

fb event

Leave a reply (we review all comments)