Vlad Dobrescu / Electrocord @ Otherside

  • by

Vlad Dobrescu / Electrocord @ Otherside
10 ianuarie, 22:00

O mână sus! În OtherSide, sâmbătă, pe 10 ianuarie, dăm drumul la noul an cum trebuie, cu invitat special, şi îl lăsăm să curgă timp de o seară pe ritm de Hip Hop (că n-a mai fost de mult prin Other), bine amestecat cu Trap-ul, başii şi Electro-ul cu care v-am obişnuit.

Mai exact, l-am invitat pe Vlad Dobrescu să ia loc la platane.
Un Vlad Dobrescu pe care l-aţi mai prins în OtherSide şi care nu mai are deja nevoie de te miri ce prezentare, pregătit să facă bilanţul pe 2014 şi să ne dea să ascultăm, în plus, clasicele caracteristice alături de ce crede el că o să sune într-un fel in 2015.

De variaţiile de bpm se ocupă, bineînţeles, Electrocord (NotSoCommonDJ & The Basstard).

Coordonate: Strada Brezoianu nr.4, după ora 22:00 cu accesul prin Expirat şi cu King Size Drinks până la 23:00.

Despre Vlad Dobrescu:

Vlad Dobrescu este fondatorul Facem Records, primul label independent de Hip Hop din România, şi membru al trupei CTC, alături de Doc şi Deliric. MC, producător şi nu în ultimul rând DJ, cunoscut pentru Facem Records Vol. 1 & 2 puse cap la cap alături de DJ Paul şi pentru seria de mixuri „Illest of 20xx” (care se ascultă pe SoundCloud-ul de mai jos).

A pus muzică alături de nume mari din sfera Hip Hop, ca DJ Premier, Jazzy Jeff, Afrika Bambaataa, Onyx şi mulţi alţii. Seturile sale includ multe dintre piesele considerate clasice în cultura Hip Hop.

www.facebook.com/vladobrescu x www.soundcloud.com/vladdobrescu

fb event

Leave a reply (we review all comments)