The Fresh și Discotecă prezintă Retro Revelionul Românesc @ Patinoarul Floreasca



The Fresh și Discotecă prezintă Retro Revelionul Românesc @ Patinoarul Floreasca
31 decembrie, 22:00

Șlagăre în vogă atunci și acum, ținute de ocazie, muzica ușoară de altă dată, artiști electro-alternativi, toate acestea sunt incluse în pachetul contemporan RETRO REVELIONUL ROMÂNESC – o seară fără egal, dezlănțuită în sala din incinta Patinoarului Floreasca, unul dintre cele mai cool spații ale Bucureștiului anilor ’60-’80. Acolo unde hipsterii vremii fluturau din pantalonul evazat sau bufant pe ritmurile RomPop ale acelei epoci, The Fresh și Discotecă vin la întâlnirea dintre 2014 și 2015 cu RETRO REVELIONUL ROMÂNESC.

După cinci ani de Revelioane fulminante marca The Fresh, mutăm celebra petrecere dintre ani de la Palatul Ghika la Patinoarul Floreasca din parcul cu același nume, care obișnuia să găzduiască pe vremuri o glorioasă discotecă. În această atmosferă, recompunem un context RETROPOP ROMÂNESC în care colectivul Discotecă îi readuce sub luminile reflectoarelor pe prințesa muzicii ușoare românești Corina Chiriac și pe zâna RomPop Marina Voica, o combinație vanilla & chocolate, alături de OK Corral și DUN & DVN.

Miercuri, pe 31 decembrie 2014, The Fresh și Discotecă te așteaptă într-un loc iconic al Bucureștiului, cu un bumerag muzical care va face memorabilă ultima zi din 2014 și spumantă prima zi din 2015. Ia de șiret pantofii de dans, scoate paietele de la naftalină și hai să ne luăm la revedere împreună de la anul 2014!

Evenimentul vă pune la dispoziție „open-bar” și „open buffet,” cu un număr de locuri limitat. Prețul unui bilet este de 280 lei de persoană, iar la 7 bilete achiziționate al 8-lea este gratuit și include toate serviciile menționate mai sus.

Discotecă

https://www.facebook.com/discROteca

Grup de arheologie sonică, Discotecă readuce de 2 ani încoace pe scena petrecerilor din România un tip de distracție unic, inspirat din bogata discografie RomPop, aparținând prolificei perioade a anilor ’60-’90.

Fondat de Batiscaf Radio, Coughy și Sillyconductor, acest discoletiv reînvie de la o petrecere la alta șlagăre pop inegalabile, fabricate în România, prin recitaluri mult-așteptate ale starurilor din generația de aur a muzicii ușoare românești și prin reeditări ale discurilor din arhiva Electrorecord, preferatele pick-up-urilor de altă dată.

Punând în legătură cluburile actuale cu o arhivă muzicală impresionantă prin tandrețe și nostalgie, Discotecă pleacă în căutarea timpului trecut și se întoarce de fiecare dată cu o selecție de mare antren și divertisement.

Corina Chiriac

https://www.facebook.com/CorinaChiriacPaginaOficiala

Una dintre stelele pline de strălucire a muzicii ușoare românești, Corina Chiriac debuteză în 1970 în cadrul concursului TV ”Steaua fără nume”, unde obține nota maximă, pășind cu încredere pe drumul pavat cu succes care se prefigurează. Corina Chiriac se remarcă prin talentul nestăvilit de cântăreață, compozitoare, textieră, realizatoare de emisiuni și actriță, reprezentând România la Festivalul Internațional ”Cerbul de Aur” de la Brașov cu șlagărele “Inimă nu fi de piatră” şi “Va veni o clipă”.

Cu nenumărate melodii incluse pe discuri Electrorecord și turnee extraordinare în țară și în străinătate, Corina Chiriac își răspândește magia cu viteza luminii, făcând inima romanticilor să vibreze. Prezența scenică debordantă și vocea splendidă, cu nuanțări neașteptate, au transformat melodii ca “Am visat odată”, “Strada speranţei”, “Ce mică-i vacanţa mare” sau „Ne cunoaștem din vedere” în șlagăre adesea fredonate și premiate la festivalurile autohtone sau europene de muzică ușoară.

Corina Chiriac, o nestemată RomPop, seduce de fiecare dată publicul cu personalitatea sa efervescentă, aducând în dar recitaluri extraordinare, potențate de rochiile glamuroase, zâmbetul ștrengăresc și buclele șăgalnice cu care ne-a obișnuit și ne-a fermecat.

Marina Voica

https://www.facebook.com/pages/Marina-Voica/236869952993917?ref=br_tf

Originară din Rusia, doamna muzicii ușoare Marina Voica, a văzut lumina zilei pe 3 septembrie 1936. Fermecând prin candoarea și talentul nestăvilit, Marina Voica s-a făcut remarcată pentru prima oară în anii 50, în cadrul unei emisiuni de la TVR, rampa de lansare pentru starurile RomPop din epoca respectivă.

Vocea suavă, completată de prezența sa diafană, au transformat-o în scurt timp în adorata stea a muzicii autohtone, chiar dacă arta sa a fost la un moment dat interzisă la radio, din cauza contextului politic de atunci.

Renumite șlagăre ca “Şi afară plouă, plouă”, ”Să nu-mi vorbeşti de iubire”, “Pentru-a nu ştiu câta oară”, ”Fetele cu ochi albaştri”, “Glasul roţilor de tren” sau interpretarea melodiei “Common people” a trupei Pulp răsună peste ani prin spiritul vivace al Marinei Voica, această zână care cântă, dansează și bate la tamburină, mesmerizând publicul cu un apetit insațiabil pentru viață și muzică.

OK Corral

https://www.facebook.com/okcorralro

http://www.okcorral.ro/

https://soundcloud.com/okcorral

Tiberiu Jakabu și Bogdan Danciu, sau Vania și Thornado pentru cunoscători, sunt creatorii proiectului OK Corral, care din 2007 și până în prezent, înroșesc butoanele, eliberând ritmuri dintre cele mai dansabile.

Însuflețiți de aceeași misiunea, de a electriza publicul, cei doi DJ se declară fideli muzicii dance, pe care o pun în valoare recurgând la influențe nu-funk, nu-disco, house și techno, pentru a atinge sound-ul care i-a consacrat pe scena muzicii românești de club.

LINEUP:

Discotecă feat.

CORINA CHIRIAC

MARINA VOICA

OK Corral

DUN & DVN

BILETE:

Bilet: 280 Lei

Include:

–          Open bar

–          Open buffet

Acces limitat la 350 de persoane
Group discount: la 7 bilete achiziționate, al 8-lea este gratuit

Pretul pentru rezervarea unei canapele este de 200 lei, pentru doua canapele 350 lei, iar pentru 3 canapele 500 lei.

*Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile.
Bilete, rezervări mese și detalii:
Daniel Drăghici – 0740.250.360dan@thefresh.ro

fb event

1 thought on “The Fresh și Discotecă prezintă Retro Revelionul Românesc @ Patinoarul Floreasca”

  1. Pingback: 10 opțiuni pentru NYE 2015! • feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)