Oha Beach pres. O noapte la palat @ Casa Universitarilor

Oha Beach pres. O noapte la palat @ Casa Universitarilor
31 decembrie, 20:00

OHA Beach anunță lansarea evenimentului “O noapte la palat”, un eveniment ce sărbătorește noaptea dintre ani.

În această unică noapte ne propunem să le oferim tuturor celor care ne trec pragul o experiență memorabilă: un eveniment care să îți trezească pe rând fiecare simț.

Noi credeam că despărțirea de trecut trebuie să fie un moment în care ai vrea să oprești timpul în loc. Este noaptea în care lăsăm toate grijile acasă și privim cu încredere spre anul nou. De aceea, pentru că este o noapte specială, echipa OHA Beach își propune să organizeze o noapte ca în povești.

Atenția la detalii, decorul de poveste, partenerii cu care am decis să colaborăm și locația autentică, compun un tablou de invidiat și un peisaj unde ți-ar plăcea să te lași fotografiat.

Anul acesta, cel mai important eveniment al anului va avea loc la Casa Universitarilor, o casa impresionantă pe care noi am asociat-o cu un palat datorită universului său arhitectural, un univers impunător care îți taie respirația.

Clădirea care găzduiește astăzi Casa Universitarilor a fost construită în deceniul al șaptelea al secolului trecut pentru directorul Poștelor din vremea lui Alexandru Ioan Cuza, Cezar Librecht. În anul 1947, clădirea a fost dată spre folosință cadrelor didactice cărora li s-au amenajat săli de lectură, de conferințe, cinema și restaurant.

Casa Universitarilor a fost construită după planurile arhitectului dalmat Luigi Lipizer, reunind elemente de factură romantică și neogotică, ce îi conferă un aer măreț, somptuos, monopolizând atenția încă de la intrare. Curtea este generoasă, amplă, cu un parc ce o protejează de ritmul alert al străzii. Fântâna ne poate da un exemplu a ceea ce însemna luxul și strălucirea unui trai interbelic.

Evenimentul își deschide porțile începând cu 21.30 cu un moment muzical supriză, iar în acest timp cei care au ajuns deja se pot bucura de minunata excursie culinară pe care cei de la PopUp Dinner o pregătesc cu pasiune și creativitate: un bistro elegant cu mâncare colorată.

Cât mai aproape de miezul nopții, vă invitam într-un univers al muzicii electronice live: Jurjak, Emap și Soundopamine ne promit o experiență senzo-muzicală. Continuăm seara în Sala de Marmură acompaniați de Duro Disco, un proiect nou muzical alcătuit din: Vast Solo, Haute Culture și Kosta.

O noapte la Palat:

• Concerte disco-electro live în Sala de Marmură: Jurjak (Synth fx – Jurjak,
Tobe – Daniel Olteanu), Soundopamine, Emap, Duro Disco (Vast Solo, Haute Culture, Kosta)
• Selecție de vinuri dansante în Sala de Lectură: vinuri locale
• Bistro elegant cu mâncare colorată în Salonul Florentin: cina asigurată de PopUp Dinner
• Cocktail bar în Sala de Șah: în diferite combinații
Proiecții și video mapping învelitoare de intuneric în Grădină: în interior și exterior

BILETE (open bar all night & bistro)

Early bird (24 noiembrie – 10 decembrie): 250 lei
Near the event (10 decembrie – 30 decembrie): 300 lei
Discount: 10 %discount (pentru achiziție la pachet de minim 20 de bilete)

fb event

2 thoughts on “Oha Beach pres. O noapte la palat @ Casa Universitarilor”

  1. Pingback: Golden Ticket NYE 2015 – câștigători | Feeder

  2. Pingback: Golden Ticket NYE 2015 | Feeder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *