Last Night On Earth NYE 2015 w Deborah De Luca / Alex Kennon / JUST2 / Punu @ Blackout (Timișoara)

Last Night On Earth NYE 2015 w Deborah De Luca / Alex Kennon / JUST2 / Punu @ Blackout (Timișoara)
31 decembrie, 22:00

Blackout, unul din cele mai cunoscute brand-uri de petreceri de muzica electronica din Timisoara, organizeaza in data de 31 decembrie, un revelion cum altul nu s-a mai tinut pe malul Begai.

Publicul timisorean v-a avea ocazia sa se bucure de muzica frumoasei italiance Deborah de Luca, a rezidentului clubului Privilege Ibiza – Alex Kennon, a lui Punu, si a baietilor de la Just2.

Stim ca evenimentul incepe la ora 22:00 in data de 31 decembrie, insa nu stim cand v-a luat sfarsit.

▶Deborah De Luca – trei ani pentru a fi cunoscuta si apreciata in intreaga lume. Trei ani pentru a deveni  una din DJ-itele de top din Italia. Nascuta in Napoli, frumoasa Deborah De Luca a castigat rapid cele mai ravnite scene de cluburi din lume., precum Germania, Franta, Elvetia, Belgia sau Rusia. Artista declara “ Traiesc pentru muzica, este ratiunea mea de a fi.”

www.deborahdeluca.it
www.soundcloud.com/deborahdelucadj
https://www.facebook.com/deborahdelucadj

▶Alex Kennon, rezidentul bine-cunoscutului club Privilege Ibiza, ,se reintoarce in Romania, pentru o noapte incendiara.Nascut in Italia, la o varsta frageda incepe sa prinda gustul muzicii electronice, si mai apoi sa devine cunoscut in tari precum Germania, Anglia, Italia, Suedia, Elvetia.

https://soundcloud.com/alex-kennon-dj
https://www.facebook.com/alexkennonofficial

▶Punu și-a lansat EP-ul de debut în luna septembrie al acestui an la Sintope Digital, label-ul administrat de NTFO. EP-ul conține trei piese care exprimă sunete profunde și ritmuri minimaliste. Cea mai recentă productie a sa o reprezintă remix-ul lansat la Cimelde “Atapy Feat. Sivesgaard – Beating Strong (Punu Remix)”.

https://www.facebook.com/Punupn
https://soundcloud.com/punupn

▶JUST2 este unul dintre cele mai tinere proiecte muzicale din Romania, piesele lor facand parte din repertoriul obisnuit al multor DJ, dintre care putem distinge nume ca Marco Carola, Richie Hawtin, Paco Osuna, DJ Sneak, Nic Fanciulli, Joris Voorn. In 2011, o noua poveste se infiripa pentru cei doi, reusind cu ajutorul lui Luca M, unul dintre cei mai aprigi sustinatori ai acestui proiect, sa deschida propria casa de discuri, Get Funky Music, sub egida careia au semnat artisti de renume, precum David Herrero, Hollen, Tube & Berger, Mario Ochoa, Mikalogic, Fabian Argomedo si multi altii. Impreuna cu Luca M, cei trei au reusit sa captiveze mii de ascultatori, prin numeroasele colaborari ce le-au adus renume in scena muzicii house de pretutindeni.

Organizatorii evenimentului promit multe surpize, care vor fi dezvăluite la un moment dat, înainte de 31 decembrie.

fb event

3 thoughts on “Last Night On Earth NYE 2015 w Deborah De Luca / Alex Kennon / JUST2 / Punu @ Blackout (Timișoara)”

  1. Pingback: Verknipt reveal plans for their annual three-day showcase at ADE 2019 • feeder.ro

  2. Pingback: Golden Ticket NYE 2015 – câștigători | Feeder

  3. Pingback: Golden Ticket NYE 2015 | Feeder

Leave a reply (we review all comments)