La nuit en rose – NYE’15 w/ Brawther & friends @ Palatul Camerei de Comerț

La nuit en rose – NYE’15 w/ Brawther & friends @ Palatul Camerei de Comerț
31 decembrie, 22:00

La nuit en rose, o seară de Revelion magică, ținută în puf, cu cascade de șampanie și zâmbete misterioase.

În atmosfera burgheză a Palatului Camerei de Comerț, ținutele inspirate din Parisul anilor ’50 sunt aplaudate, completând peisajul edenic al unei nopți de basm ce anunță un nou an pe roze. Începând cu ora 22:00, vă invităm să pășiți cu încredere într-un univers ce permite celor mai excentrice dorințe să devină realitate.

Răsfățul pentru “connaisseurs” este emanat de două scene cu genre-uri diferite, ce vă vor hrăni dansul. Rafinamentul sonor va cunoaște apogeul cu setul producătorului de origine franceză Brawther, care aduce pentru prima oară în România creațiile sale electro-senzuale. O prețioasă alăturare de artiști locali vor delecta urechea fină cu un melanj de deep house, electro, triphop și disco-soul, acompaniați de un spectacol geometrico-feeric creat de colectivul vizual Kubikmilk.

Prețul unui bilet este de 100 de lei și include o cupă de șampanie sorbită alături de ”crème de la crème” la trecerea dintre ani și acces la afterparty.

BRAWTHER (FR)
https://www.facebook.com/brawther
https://soundcloud.com/brawther

FOUCHAT
https://soundcloud.com/fouchat

GIUSER
https://soundcloud.com/61u534_313

PAUL POPA
https://soundcloud.com/polpopah

BASK
https://www.mixcloud.com/bask164/

NOPAME (live performance)
https://www.facebook.com/nopameband

ALT OM
https://www.mixcloud.com/altomro/

ZICU

MELAK
https://soundcloud.com/nopame

CHARLIE BOY THE RABBIT KING
https://www.facebook.com/charlieboyrabbitking

KUBIKMILK / visuals
https://www.facebook.com/kubikmilk

BRAWTHER

https://www.facebook.com/brawther

https://soundcloud.com/brawther

Născut la Paris și actual locuitor al orașului Leeds, crescut sub influența muzicii house – cam asta e tot ce Brawther este dispus să povestească despre el.

Va trebui să culegi pe cont propriu orice altă informație ai vrea să știi despre el, direct din muzica lui. Până în prezent, aceasta a fost selectiv scoasă la suprafață în lumea întreagă, doar pe label-uri cum ar fi stimatul secretsundaze sau My Love Is Underground. Muzica lui Brawther variază de la reverii dantelate la bătăi 4/4 dur tivite, ce afișează întotdeauna armonii sonice atât de fine încât nu a trecut mult până să devină prieten apropiat și protégé al binecunoscutului pionier al muzicii Chez Damier.

Ca DJ, Brawther este la fel de confortabil la DC-10 ca la fabric, Panorama Bar sau Glastonbury, și așa se întamplă că instituția Leeds Back to Basics solicită serviciile sale în mod regulat. Brawther este de asemenea omul din spatele casei de discuri și de producție Dungeon Meat, o colaborare cu viziuni similare, alături de partenerul său Tristan da Cunha. Prețuind calitatea în defavoarea cantității, Brawther știe exact când să scoată la iveală înregistrările sale în lumea largă. Când o face însă, se pare că lumea observă cu atenție.

LINE-UP/ 2 scene:

Brawther (FR)
Bask
Fouchat
Giuser
Paul Popa
Altom
Zicu
Nopame (live)

Melak
Charlie Boy The Rabbit King

Kubikmilk (visuals)

fb event

2 thoughts on “La nuit en rose – NYE’15 w/ Brawther & friends @ Palatul Camerei de Comerț”

  1. Pingback: Golden Ticket NYE 2015 – câștigători | Feeder

  2. Pingback: Golden Ticket NYE 2015 | Feeder

Leave a reply (we review all comments)