KOVEN live + ROKSONIX + GOJIRA & PLANET H and more – UKF RAVELION by arena dnb @ Arenele Romane

KOVEN live + ROKSONIX + GOJIRA & PLANET H and more – UKF RAVELION presented by arena dnb @ Arenele Romane
31 decembrie, 22:00

O data la 2 ani ne intalnim si de revelion pentru petrecerile care au devenit deja o traditie: RAVELION. Pentru acest an v-am pregatit o surpriza, petrecerea va fi una UKF, orasul nostru este doar al doilea din lume unde se intampla acest lucru. Aici trebuie mentionat si faptul ca petrecerea din Londra este cea mai mare din capitala britanica, traditie pe care planuim sa o pastram si in Bucuresti.

Acum sa vorbim un pic despre artistii care ne vor fi alaturi:

Koven vin din inima UK-ului, Londra și înseamnă mai exact producătorul Max Rowat și vocalista Katie Boyle. În 2011 au lansat EP-ul de debut ‘Wake You Up’, bucurându-se de susținerea UKF, Inspector Dubplate, Ministry Of Sound, Radio 1 și XFM printre alții. Încă de atunci piesele lor și-au croit drum prin seturile celor mai mari DJ din scenă. În urma acestui început promițător, Koven au fost aleși să testeze noul prototip de midi controller ‘Alphasphere’ de la NuDesign. Cei doi încă îl folosesc în seturile live și în studio pentru a crea sunete noi și interesante. Dacă în 2012 Mixmag îi așeza pe Koven la secțiunea VIP, Keep An Eye On, anul următor a stat sub semnul colaborărilor. Cea mai notabilă este desigur, cea cu Modestep la piesa ‘Take It All’, apărută pe albumul lor de debut, care a avut un succes extraordinar. Așadar, Modestep i-au invitat pe Koven să li se alăture în turneul extins prin Marea Britanie, iar cei doi au luat cu asalt publicul prin setul lor live plin de energie. În ceea ce privește remixurile, Koven au la activ piese pentru Borgore, The Prototypes și Hadouken. Cei doi au lucrat cu Ministry Of Sound, Noisia, Loadstar, Drumsound & Bassline Smith și au produs o compoziție originală la proiectul Ministry cu Nissan, denumit ‘The Nissan Juke Box’. Single-ul de debut Koven a apărut pe 4 martie 2013 la Viper Recordings și a ajuns pe locul #4 în Beatport Dupstep Chart și #16 în iTunes Dance Charts. A fost susținut de Radio 1 și a primit rangul de World Exclusive din partea lui Zane Lowe. Încă de atunci, Koven s-au menținut în prim-planul scenei cu piese noi și uplifting pe care le prezintă în show-uri live spectaculoase în toată lumea.

Roksonix sunt duo-ul format din Guy Abbott și Phil Desborough, doi britanici care au știut încă din copilărie ce drum vor să urmeze. De mici au cântat împreună în diverse trupe, până când au fost intoxicați de sound-ul drum and bass auzit la Andy C și Mampi Swift, care abia se lansaseră. Implicați în scena de rave și pasionați de vinil, pasul următor a fost să producă propriile lor piese, experimentând cu genurile. Primul output, remixul piesei ‘Hide and Seek’ al lui Imogen Heap, a fost o senzație instantă pe net, adunând peste 4 milioane de vizualizări în mai puțin de 10 luni. În continuare, au participat și câștigat concursul de remixuri organizat de Circus Records, transformând piesa ‘Voscillate’ a celor de la Flux Pavilion într-un nou hit. Au urmat remixuri pentru Crystal Fighters și Talay Riley, cât și onoarea de a semna remixul oficial al single-ului de debut Labyrinth, ‚Let The Sunshine’, pentru Sony Records. Roksonix au stârnit o mică tornadă cu piesele proprii, cum ar fi ‘Just Jokes’, lansată la Prime Audio, ‘Skank Tank’ urmată de un remix la ‘Gorilla Flex’ a lui Funtace și colaborarea cu Statelapse, ‘Let’s go’, toate pe 4:20 Records. Și toate astea într-un timp record, așa că ce urmează va fi cu siguranță la fel de exploziv.

Gojira & Planet H sunt doi producători experimentați care colaborează intens de câțiva ani. De-a lungul timpului, ne-au oferit remixuri și piese devenite imnuri pe plan local, din care amintim ‘Dă-i mai tare’ cu Doc, ‘Fugi’ cu Deliric, remixul piesei ‘Turbofin’ a lui Grasu XXL, ‘Marea băietzeală’ cu Kazi Ploae și altele. Au lansat ‘În culori’ cu Delia oficial la Romanian Music Awards, fiind difuzată intens pe toate posturile de TV de specialitate. Ultima isprava a celor doi producatori si dj este colaborarea cu BUG Mafia, astfel luand nastere piesa #MMDJ, care va fi inclusa pe albumul de debut al celor doi, intitulat “Marea Baietzeala”. Cei doi au împărțit scena cu un lung șir de artiști străini, Cuma r fi Prodigy, Pendulum, Faithless, Tricky, Nero, Borgore, Bar9, Alex Perez, Psychofreud și așa mai departe. Pentru publicul arena dnb, cei doi sunt cei mai cunoscuți datorită remixului piesei ‘Varză’, pe care l-au adus live pe scenă împreună cu Adrian Despot de la Vița de Vie, acela fiind și clipul oficial al piesei.

Alaturi de ei ii vom vedea pe INFLEX , SOUR si in premiera pe IVN cu VLC si BLACK PIXEL la visuals.

Biletele in avans sunt 25 lei (disponibile la magazinul Boarder’s din Bucuresti, adresa aici: https://www.facebook.com/boarders.boarders), iar la poarta, in seara petrecerii vor fi 35 lei.

Dar mai avem o posibilitate, sarbatorim Ravelionul cu o oferta speciala, locuri in zona VIP (mese/canapele).

Bilete VIP

Biletele VIP costă 80 lei si va permit accesul in zona VIP, fiind inclus biletul de intrare in Arene.

❄ grupul care achizitioneaza minim 4 bilete beneficiaza de o masa rezervata
❄ fiecare masa rezervata (4-6 persoane) include in pretul biletului VIP o sticla de Vodka, 6 X Cola, 4 X Tuborg, 1 sampanie

Rezervari si achizitionare bilete VIP – 0730 547 423 / rezervari@arenadnb.ro

Intai trebuie sa sunati la numărul respectiv pentru a face rezervarea, mentionand numarul de persoane, iar biletele trebuie achitate si ridicate de la Arene pana pe data de 28 decembrie (inclusiv).

fb event

4 thoughts on “KOVEN live + ROKSONIX + GOJIRA & PLANET H and more – UKF RAVELION by arena dnb @ Arenele Romane”

  1. Pingback: Golden Ticket NYE 2015 – câștigători | Feeder

  2. Pingback: Golden Ticket NYE 2015 | Feeder

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.