Kristal’s Private Party with Jon Rundell, Ali Nasser @ Kristal Glam Club

  • by

Kristal’s Private Party with Jon Rundell, Ali Nasser @ Kristal Glam Club
27 decembrie, 23:00

KRISTAL > PRIVATE PARTY < Jon RundellAli Nasser

Un DJ cu renume international, un foarte bun producator, un remixer apreciat si owner-ul unui label, Jon Rundell si-a gasit drumul in industria muzicii electronice de la varsta de 15 ani. In 2006 Carl Cox l-a cooptat in Intec pe posturile de A&R si Label Manager. Jobul sau i-a oferit sansa de a cunaoste oameni noi, de a-si dezvolta stilul si de a se face cunsocut ca si DJ la nivel mondial.
Un entuziast al muncii in echipa, Jon si-a dezvoltat si partea de productie, stilul sau fiind unic inca de la inceput. Sunetele experimentale, versatilitatea si techno-ul pur au facut ca muzica lui Jon sa fie inclusa in seturile lui Carl Cox.

Fiecare EP a ajuns in Top20 pe Beatport Chart, iar in 2011 track-ul sau “Knick Kanck” a urcat pe prima pozitie, surclasand remixul lui Mark Knight’s pentru Florence & The Machine’s “‘You Got The Love”, ramanand timp de 6 saptamani in fruntea topului.

L-ati ascultat in premiera la KRISTAL in primavara acestui an, am dansat impreuna pana dimineata, iar pe 27 Decembrie JON RUNDELL este cadoul de Craciun pentru totii prietenii nostri > accesul se face exclusiv pe baza de guestlist.

♔ ♔ ♔ LINE-UP ♔ ♔ ♔

♔ JON RUNDELL
https://www.facebook.com/jonrundelldj
https://soundcloud.com/jon-rundell

♔ ♔ ♔ INTRARE ♔ ♔ ♔

Intrare LIBERA > Guestlist only all night long < pe baza attendingului pe Facebook la acest eveniment pana Sambata la ora 20:00

fb event

Leave a reply (we review all comments)