Robin and the Backstabbers, We Singing Colors, Leo @ Colectiv

  • by

Robin and the Backstabbers, We Singing Colors, Leo @ Colectiv
19 decembrie, 22:00

Vineri 19 decembrie, pe scena Colectiv, ROBIN & THE BACKSTABBERS susțin ultimul lor concert până în martie 2015, alături de We Singing Colors și Leo (Warm-up & after). Prilej pentru o ultimă mare destrăbălare, până de sărbători, alături de băieți.
___

Robin and the Backstabbers este o formație românească de pop melodramatic din București, fondată în 2010. Componența actuală îi cuprinde pe Andrei Robin Proca (voce, chitară), Florentin Vasile (chitară), Eugen Nuțescu (chitară bas), Vladimir Proca (tobe), Radu Moldovan (tobe) și Andrei Fântână (clape, saxofon, acordeon, chitară, muzicuță).

Formația s-a bucurat de o popularitate ridicată încă de la debut, câștigând Premiul Publicului la ediția din 2010 a competiției Stufstock Newcomers. A concertat în toate orașele semnificative din România dar și în deschiderea unor formații precum Whitest Boy Alive, Obits, British Sea Power și Reptile Youth.

www.robinandthebackstabbers.com

We Singing Colors este un band acustic-electronic naive din București, cu o ambiție izvorâtă din suflet să facă muzica ce le place. Inițial, proiectul a plecat de la Andrei (The Amsterdams), în 2010, dar lucrurile au evoluat un an mai târziu, odată cu prezența Roxanei. Cu un set-up foarte intim (vocal, chitară, percuție și două jucărele – pian și xilofon), We Singing Colors au pornit la drum, bifând concerte obișnuite, dar și scene mai puțin previzibile: acoperișuri, parcuri sau străduțe. Piesa lor ”There When You Sleep” a fost inclusă pe compilația internațională Music Alliance Pact în 2011. Citiți feeder insider-ul cu ei aici.

wesingingcolors.wix.com/band

Leo va asigura oaza muzicală cu responsabilitate estetică pre și post eveniment. Îndrăgit pentru colajele sale muzicale, Leo dă drumul alternativului din lesa și îl lasă să dicteze, așa cum este corect într-o petrecere cu gust și bun simț muzical.

Un eveniment sprijinit de Ciuc Premium și Stalinskaya Vodka, parteneri fideli ai muzicii alternative românești.

Intrare: 20 lei (biletele se vor putea achiziționa doar la intrarea în club, în seara evenimentului)

fb event

Leave a reply (we review all comments)