Gusturile se discută cu Dan Frânculescu @ Energiea

  • by

Gusturile se discută cu Dan Frânculescu @ Energiea
17 decembrie, 20:00

La Energiea oamenii fac locul. Oamenii care ne plac şi de care ne place. Oamenii care au poveşti faine, muzică deşteaptă şi băuturi alese de dat mai departe.

Din când în când, seara, de la 20:00 la 23:00, Energiea se transformă în sufragerie personală. Dăm mână liberă unuia dintre prietenii locului, îl lăsăm să aleagă fundalul sonor şi vinurile, la care asortăm tapas-ul sau amuse-bouche-ul potrivit.

Iar ţie îţi pregătim un pachet special de tasting care include băutura lui/ei preferată și o gustare care-i aduce zâmbetul pe buze. Experienţele personale sunt incluse.

______

Miercuri, pe 17 decembrie, Dan Frînculescu joacă rolul gazdei. Publicitar profesionist, DJ de ocazie şi băiat de bine, în general, aflat într-un ménage umoristic cu Doamna Stela – www.doamnastela.ro.

Gusturile sale, în materie de băuturi:

• Neptunus Shiraz (Cramele Hallewood)
Miros catifelat, echilibrat, condimentat cu coacăze negre, mure şi afine. Notele discrete de condimente şi vanilie împreună cu taninurile fine dau complexitate şi eleganţă vinului.

• Alira Merlot
Un vin compact, care curge în pahar precum o cortină de catifea. Arome de cireşe, cacao, tabac. Gust plin, uşor vanilat.

• Absolut cu suc de mere, gheaţă şi lime

La fiecare pahar comandat asortăm, din partea casei, o gustare special croită:

• Aripioare de pui confiate şi crocante, cu gazpacho

Leave a reply (we review all comments)