AntrenArt #3: Cristian Lupşa versus Marius Chivu @ Acuarela

  • by

AntrenArt #3: Cristian Lupşa versus Marius Chivu @ Acuarela
16 decembrie, 18:00

Imagini, discuții, condei, acuarele.
Marţi, 16 decembrie, 18:00, Asociația Culturală Imbold vă invită la AntrenArt #3 cu Cristian Lupşa şi Marius Chivu. Cei doi ne vor povesti despre viaţă, scris, inspiraţie şi business.
Moderatori: Alexu Toader şi Andreea Irinca.
Ne vedem marţi, la 18:00, Acuarela, Polonă 40
Fără Taxă de Participare, 50 locuri disponibile.
Înregistrare: 0745 662 889
Cristian Lupşa e reporter, editor și povestitor. Din ultimii 10 ani, aproape cinci i-a petrecut în SUA, unde s-a îndrăgostit de puterea narațiunii și a poveștilor adevărate de a transforma oameni și comunități. În 2005 a absolvit un master la cea mai veche școală de jurnalism din lume, iar anul trecut l-a petrecut la Nieman Foundation for Journalism la Harvard, întrebându-se cum pot fi spuse mai bine poveștile în jurnalism și cum se pot finanța. Ultima întrebare l-a ținut treaz multe nopți în cei cinci ani de când editează Decât o Revistă, un trimestrial de povești spuse cu grijă. Cu grijă la execuție, cu grijă la cum expui intimitatea altora, cu grijă ca materialul rezultat să ne ajute să afăm mai multe despre cine suntem.
Marius Chivu este absolvent de coregrafie, poet premiat, călător în Himalaya, traducător din Tim Burton, jurnalist la Dilema Veche, editorialist la Elle, profesor de creative writing şi autorul volumului de povestiri “Sfîrşit de sezon”.
AntrenArt va cuprinde o serie de discuții informale cu antreprenori, designeri sau artiști care vor deconstrui inspirațional evoluția proiectelor lor și vor sublinia momente cheie, amenințări, tips and tricks în procesul antreprenorial. Fiecare prezentare este urmată de o sesiune de Q & A.

Leave a reply (we review all comments)