Golden Ticket W38 – Anam Nesis: Căutare / Contemplare vinyls

Golden Ticket W38 – Anam Nesis: Căutare / Contemplare vinyls

Ada Kaleh va lansa un nou EP sub aliasul Anam Nesis, în februarie, iar cu această ocazie îți oferă 2 viniluri test pressing cu release-ul Căutare / Contemplare. Am avut marea bucurie de a asculta noul material, în care artistul creează identitatea Anamnesis, cuvânt care semnifică amintiri din trecut, poate dintr-o viață anterioară. Află mai multe despre el și intră în concurs, după click.
Am regăsit în EP semnăturile de stil Ada Kaleh – acea combinare inspirată a diferitelor straturi de sunete pentru a crea un spațiu multidimensional în care melodia te înconjoară și cuprinde, o îmbrățișare acustică. Nu lipsește nici povestea, narată vizual de Horațiu Lazăr, regăsită în nume și în alias. Această îmbinare îți oferă o experiență intrigantă – ai destule indicii pentru a imagina povestea din spatele muzicii, însă ai și libertatea de a o face cum vrei tu (de altfel, Ada Kaleh se abține să-și descrie muzica).

Prima piesă, Căutare, m-a trimis în multe locuri diferite, cu ale ei sunete trippy și atmosferă intensă, greu de descris dar ușor de simțit. Și cum ambele melodii sunt în jur de 10 minute, experiența se schimbă pe parcursul audiției, subtil, căci armonia și coerența sunt mereu prezente. Contemplare vine cu o schimbare, căutarea s-a terminat și e timpul să o simțim printr-un beat irezistibil și o colecție eclectică de sample-uri.
Desigur, muzica lui Ada Kaleh se înțelege cel mai bine când se ascultă, iar acum ai șansa de a o face înainte de lansarea oficială de pe 3 februarie (Decks, Physical Shops).

Înscrie-te până vineri, ora 16:00, lăsând un comentariu cu 3 cuvinte care descriu muzica lui Ada Kaleh. Te rugăm să îți folosești numele real. Câștigătorul este ales prin random.org și va fi anunțat vineri. Succes!

Citește insider-ul cu Ada Kaleh și ascultă mixul pe care l-a făcut pentru feeder sound aici.

12 thoughts on “Golden Ticket W38 – Anam Nesis: Căutare / Contemplare vinyls”

  1. Pingback: Golden Ticket W38 – Anam Nesis: Căutare / Contemplare vinyls – câștigători | Feeder

  2. Pingback: Golden Ticket W38 – câștigători | Feeder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.