Balul Bobocilor 2014 UNArte @ EdenBalul Bobocilor 2014 UNArte @ Eden
13 decembrie, 22:00

Balul Bobocilor
2014 UNArte

LINEUP:
• Boca 45 (Bristol/UK)
• Vlad Dobrescu (CTC)
• Giuser

UNArte București anunță zâmbind pe sub mustață că a sosit momentul ACELA din an, când ne reunim pentru a elibera geniul creator prin dans. Pe 13 decembrie, la Club Eden, punem muză de la muză și facem să se întâmple un inspirațional Bal al Universității Naționale de Arte din București.

Pentru o seară de iarnă, lăsăm pensulele, tabletele grafice, tiparele, daltele și aparatele de fotografiat acasă ca să putem ridica mâinile în aer pentru Boca 45, DJ și producător britanic de funky breakbeat cu state vechi în cluburile lumii. Seturile sale energizează și cel mai sceptic ascultător, servind de la pupitru preparate bogat asezonate cu ritmuri de hip-hop, disco, soul și funk din ampla sa colecție de viniluri. O serie de mixuri de 45s au pictat în culori vii notorietatea artistului, dând naștere ”febrei Boca 45”, care va cuprinde Balul UNArte din acest an. Selecta participare a DJ-ului britanic va fi susținută de artiștii locali Vlad Dobrescu și Giuser, responsabili de dans și bună-dispoziție.

Biletele la Balul Universității Naționale de Arte din București, acest party artistic destinat tuturor celor care apreciază o seară dansantă de excepție, pot fi achiziționate în avans la prețul de 15 lei sau de la intrare în club, la prețul de 20 de lei.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

BOCA 45

Bristol/UK
https://www.facebook.com/Boca45
http://boca45.bandcamp.com/album/pitch-sounds

DJ și producător din Bristol, Marea Britanie, Scott ”Boca” Hendy aka ”Boca 45” este un foarte iscusit făuritor de beat-uri, care după 10 ani, poate fi liniștit considerat unul din promotorii genului funky breakbeat. Pasiunea lui nestăvilită pentru funk, soul, hip-hop și psych transformă orice sunet ieșit din turntable-ul său în coloana sonoră a unui dans nebun, Boca 45 jucând în aceeași ligă cu RJD2, DJ Format și DJ Shadow.

Ceea ce artistul numește cu mândrie febra ”Boca 45” se regăsește în cele trei albume solo lansate, Pitch Sounds, Vertigo Sounds și Bombonera Sounds, în colaborările mega-aclamate cu DJ Andy Smith și lansate sub egida “Dynamo Productions”, precum și în noul proiect ”Beekeper”, dezvoltat împreună cu promițătorul DJ Parker. În același timp, Boca formează împreună cu Gee, responsabil de voce, trupa ”Malachai”, în care creează cu aceeași minuțiozitate ritmuri dintre cele mai intense, oferind o călătorie halucinantă în muzica underground britanică. Cei doi flăcăi au lansat deja două albume cu Domino records, casa de discuri care își ocupă de asemenea timpul promovând trupe ca Arctic Monkeys sau Animal Collective.

Un avid colecționat de viniluri, Boca 45 este întotdeauna înarmat cu o cutie plină-ochi de discuri de 7”, pentru a prinde în mrejele lui muzicale publicul care se îmbulzește la showuri de pe întreg mapamondul. Și reușeste de fiecare dată! Combinația de muzică disco, producții clasice de rap, soul și potențatorul de gust preferat al lui Boca 45 – funk-ul, îl întruchipează ca pe un arheolog sonic, care devoalează cele mai fine groove-uri ale istorie muzicii funky și cele mai pure breakbeat-uri din era DnB, cuprinse în notorioasele serii de mixuri ‘Boca Plays his 45s’.

O prezență muzicală prolifică, dar atrasă de abscons, Scott Boca Hendy are la activ numeroase lansări sub diferite nume de scenă cu faimoase case de discuri ca “Island”, “Domino”, “Grand Central”, “Illicit”, “Jalapeno”, “Unique” și “Jack To Phono”. Pentru că îi place să se fofileze ca persoană, lăsând seturile pe care le modelează să vorbească în locul lui, singurul mod de a absorbi din energia sa molipsitoare este să te zbengui la un show de-al lui și să intrii în ”febra Boca 45”.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

VLAD DOBRESCU

București/RO
https://www.facebook.com/vladobrescu

MC și producător autohton de excepție, Vlad Dobrescu este unul dintre fondatorii legendarei trupe de hip-hop românesc CTC, precum și FacemRecords, prima casă de discuri de hip-hop independentă din România. Un cavaler al rimelor atent meșteșugite, Vlad Dobrescu știe cum să se facă auzit, vocea sa în muzica hip-hop autohtonă fiind extrem de apreciată, mai ales pentru mesajul pe care îl transmite.

Cochetând cu platane, beaturi și mixuri, Vlad Dobrescu reprezintă cultura hip-hop din România cu tot ce înseamnă ea – pasiune, talent și viteza vorbelor alese, magnetizând publicuri numeroase la fiecare dintre concertele lui. Pentru că muzica este coloana sonoră a vieții lui, Vlad Dobrescu savurează lirica și ritmul, pe care le combină într-un produs hip-hop românesc de calitate.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

BILETE:
15 lei – în avans
20 de lei – la intrare

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

13 Decembrie 2014
22:00

Club Eden
Calea Victoriei nr. 107

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

fb event

1 thought on “Balul Bobocilor 2014 UNArte @ Eden”

  1. Pingback: Golden Ticket W37 – câștigători | Feeder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.