Answer presents: Dilated records showcase w/ Negru // Mishu // Puxumos @ Answer (Iasi)

  • by



Answer presents: Dilated records showcase w/ Negru // Mishu // Puxumos @ Answer (Iasi)
13 decembrie, 22:00

Negru pe numele sau Laurentiu Stan, este nepotul lui Johnny Raducanu, si s-a nascut pe 6 decembrie 1975, in Bucuresti. Impresionat de dragostea unchiului sau pentru muzica jazz, Negru studiaza pianul timp de 12 ani in liceul de arta George Enescu.
A debutat in 2006 la petrecerile after-hours din Club Gossip organizate de Love Events si Nights.ro, si unde s-a bucurat de o audienta extrem de ridicata.A avut o ascensiune rapida astfel ca in anul 2007 a fost invitat la foarte multe petreceri in toata tara.
In cariera sa a venit rezidenta in Studio Martin, la scurt timp dupa, devenind unul dintre dj’ii rezidenti Circoloco @DC-10 – Ibiza. Productiile sale internationale apar pe compilatii renumite cum ar fi : Fabric 75 mixat de Maya Janes Cole sau 2 Years of Cecille mixat de Markus Fix.
Recent a infiintat propria sa casa de discuri “Dilated records” sub care doreste sa lanseze productii house de cea mai buna calitate exclusiv pe vinyl.
In ultimii ani,Negru este unul din invitatii obisnuiti al petrecerilor de muzica electronica din Europa mixand la DC-10 ,Ushuaya, Reverse Madrid , Cocorico,Spazio 900-Roma, Londra, Croatia Festivals, etc.., datorita seturilor lui bine definite printr-un groove energic specific si o tehnica bine pusa la punct.


https://www.facebook.com/NegruMusic

Puxumos -> Underground Romanian Sound ♦
http://facebook.com/puxumos

Mishu -> Overlay records – 42Thefioor ♦

Bilete:
15 lei până în 00:00
25 lei după 00:00

ATENTIE !

-Ne rezervan dreptul de a ne selecta clientela
-Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!
-Lista de invitati, invitatiile si intrarile gratuite castigate in urma concursurilor sunt valabile doar intre 22:00 si 01:00.
-Va rugam sa aveti un act de identitate valabil asupra dumneavoastra pentru a putea fi identificat.
—————————————————————
Don’t Drink And Drive! – Te rugam lasa-ti masina acasa daca vei consuma alcool!
—————————————————————
Say no to drugs! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

http://www.answerclub.ro/
fb event

Leave a reply (we review all comments)