Cyclic prezinta GUS GUS live @ Casa Presei

  • by

Cyclic prezinta GUS GUS live @ Casa Presei
12 decembrie, 22:00

GUS GUS live
M.A.N.D.Y.
Atapy
Daime

Visual: Dan Basu

GusGus în turneu cu noul lor album – Mexico

Este tare dificil și chiar nepotrivit sa îngrămădești GusGus într-un sertar al genurilor muzicale. Sertarul n-ar avea sens. Cu o experiență de aproape 20 de ani în industrie, grupul islandezilor cochetează cu zona techno și house, printre care se remarcă arome de jazz, rock, downtempo și ambient.

Aceasta ipoteză o confirmă și noul lor album – “Mexico” – lansat în iunie. Cel de-al 9-lea material lansat de băieți este un murmur de influențe electronice, o încântare pură de vocaluri calde și beaturi perfecte. Include piese de dans precum “Another Life” dar și atmosfera densă a unei balade melancolice în “This Is What You Get When You Mess With Love”.

Curios rămâne cum GusGus convertesc aceste piese în faimoasele lor seturi live. Confruntă o mulțime deja transpirată cu “Obnoxiously Sexual”, piesa care deschide albumul sau cu cea eponimă, “Mexico”, un instrumental care freamătă provocator. Iar apoi mai sunt hituri binecunoscute ca “David”, “Shaving”, “Need In Me” sau “Hold You” ce dăruiesc publicului fericirea unui dans.

Reprezentația de la București încheie turneul internațional susținut de islandezi în 2014. Spectacolul se va desfășura la granița dintre electro și pop, cu piese animate de diferiți cântăreți, cu un spectacol impresionant de lumini și mai ales, cu o sumedenie de cântece destinate să antreneze trupurile și spiritele.

Ștafeta o preia apoi Patrick Bodmer, care își asuma datoria de a exploata energia rămasă publicului cu un set dinamic de house. Întotdeauna o prezență magnetică, reprezentantul M.A.N.D.Y revine la Casa Presei la aproape un an de la ultima prestație, înarmat cu o producție nouă și o mulțime de track-uri proaspete.

Pentru a completa un line up eclectic, Atapy și Daime vin și ei la pupitru sâmbată, 12 decembrie, la Cyclic Night.

Bilete:
★ 40 lei in avans ( biletele in avans sunt in numar limitat si iti asigura accesul la eveniment la orice ora )
In reteaua www.myticket.ro si pe www.tomtix.ro
La numerele de telefon (0724) 615 758 / (0729) 282 938
★ 60 lei in seara evenimentului

fb event

Leave a reply (we review all comments)