Balul UNATC @ Colectiv

Balul UNATC @ Colectiv
12 decembrie, 22:00

Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L.Caragiale” vă invită la ”Balul UNATC”, o producție proprie de mare anvergură și amuzament, pe 12 decembrie la Club Colectiv.

Cu o distribuție tânără și talentată, piesa va fi interpretată de voi toți, cu un rol indispensabil în distracția colectivă. Ringul de dans, scenă de improvizație, mișcare și socializare, va fi energizat la cote maxime de ilustrația muzicală asigurată de Golan, colectiv local de armonii eclectio-electronice, alături de Amon, MoonSound și Snups X Bandesnaci. Crew-ul Golan propune o interpretare originală a muzicii electronice locale, ce va fi susținută printr-un ansamblu de instrumente live, scratch-uri fine și versuri mieroase.

Mișcarea scenică este mult-așteptată și încurajată, așa că vă așteptăm la Balul Universității de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L.Caragiale”, pe 12 decembrie la Club Colectiv, să facem spectacol!

Biletele pentru această reprezentație de distracție sunt disponibile în avans la prețul de 15 lei în incinta UNATC. În seara evenimentului acestea vor putea fi achiziționate la prețul de 20 de lei, începând cu ora 22:00.

LINEUP:

Golan (București/RO)

https://www.facebook.com/golanmusic

http://www.golansound.com

https://soundcloud.com/golansound
https://www.youtube.com/golansound

Colectivul Golan, originar din București, este compus din Alex, Mihai și Ernesto, trei băieți cu multe talente și abilități, dintre care la cele muzicale excelează – percuție, clape, trompetă, flaut, voce și platane la pachet. Proiectul ștrengăresc, denumit de băieți la caterincă o ”firmă muzicală”, a câștigat rapid teren, în anul 2014 regăsindu-se adesea pe line-up-uri de petreceri și concerte notabile.

Ei înșiși niște ”party people”, Golan-ii preferă să abordeze un pic diferit muzica electro produsă în România, dându-i un vibe visător, pe care te poți balansa în lumea ta, fie ca o asculți acasă, la birou sau la un concert de-al băieților.

Combinația șarmantă de instrumente live, electro-mixaje fresh și versuri sexoase, interpretate într-o tonalitate misterioasă, explică furtuna de aplauze și declarații de dragoste cu care sunt primiți la fiecare live act. Dăruind de fiecare dată o experiență acustică super-melodioasă, gașca de Golan-i muzicali prepară un mix de dance, electro, soul, cu influențe bossa nova căruia nu-i poți rezista.
Amon (București/RO)
https://www.facebook.com/AMONUL
https://www.mixcloud.com/amon_ld/
https://soundcloud.com/amon-1

Loial muzicii dar nu unui gen în particular, DJ Amon se mulează după vibe-ul publicului în fața căruia mixează, scoțând din desaga sa ritmuri de Drum’n’Bass, nu-jazz, funky breaks, dubstep sau indie-dance.

Printre cei cu care a împărțit scena, se numără nume marcante de talie internațională ca DJ VADIM, Chinese Man, Foreign Beggers, dar și artiști locali aclamați ca Aria Urbană, Limun sau Gojira.

BILETE:

20 lei – în avans
25 de lei – la intrare

fb event

2 thoughts on “Balul UNATC @ Colectiv”

  1. Pingback: Golden Ticket W37 – câștigători | Feeder

  2. Pingback: Golden Ticket W37 | Feeder

Leave a reply (we review all comments)