Nopame live @ Energiea

  • by

Nopame live @ Energiea
11 decembrie, 21:30

Pe 11 decembrie, pregăteşte-te să fii instigat de un proiect sonor dansant, colat din fragmente Afro-Funk, Nu Disco şi Deep House. Pregăteşte-te pentru o seară la Energiea cu…
NOPAME – live.

Te aşteptăm pe str. Brezoianu 4, la parter, după ora 21:30, într-o seară de joi ca oricare alta, dar cu ritm impus de Cristian Melak, Paolo Profeti, Norbert Halmagyi şi Charlie Boy.

Accesul este liber.

Nopame este un proiect care s-a născut în iarna anului 2013 dintr-un jam de percuţii pe bază de muzică electronică. De atunci a devenit o fuziune de ritmuri live tropicale cu influenţe de Jazz şi Funk, cântate în format de mix, suprapuse cu percuţii şi saxofon live. Muzică mecanică organică!

Nopame sunt:

Cristian Melak: Percuţionist cu un background artistic bogat, obţinut din performance-urile sale alături de sau împreună cu Sensor, Blanoz, Mara şi KSA.

Paolo Profeti: Provine din Milano, Italia, momentan este stabilit în Bucureşti şi aduce în Nopame saxofonul şi o bază serioasă de studii de Jazz şi Afro-Funk.

Norbert Halmagyi: A crescut în lumea Jazz-ului şi Funk-ului din Cluj-Napoca, e proaspăt mutat în Bucureşti şi înseamnă tobele din Nopame. Mai cântă şi cu Aylin & The Lucky Charms, Mushroom Story şi Kaleidonescu.

Charlie Boy: Un DJ arhicunoscut în Bucureşti, a cărui maturizare era normal să fie atât de prolifică. Ca membru Nopame, Charlie apare cu o figură nouă din punct de vedere estetic: un pic de Deep House, puţin Techno, ceva Disco, dar în aceeaşi notă jucăuşă care îl caracterizează.

www.facebook.com/nopameband | www.soundcloud.com/nopame

fb event

Leave a reply (we review all comments)