Hello, Colorhood: The official welcoming party @ Energiea

  • by



Hello, Colorhood: The official welcoming party @ Energiea
9 decembrie, 19:00

Pe 9 decembrie, de la 19:00, în Energiea, lansăm noua galerie online Colorhood.com alături de toți prietenii care au susținut proiectul Atelierul de Print în cei 3 ani de experimente și evenimente.

Colorhood.com va continua să promoveze arta românească, făcând un pas înainte și îndreptându-se către lumea largă, ca magnet pentru artiștii și pasionații de ilustrație și artă contemporană.

Marți, pe 9 decembrie, îi invităm în Energiea pe toți cei 46 de artiști din portofoliul Colorhood și vă facem cunoștință cu ei.

Pentru eveniment, scoatem la vedere câteva coolere Red Bull, opere de artă funcționale, pe care artiștii români și-au pus amprenta în cadrul Red Bull Curates: Canvas Cooler Project și pregătim o mini-expoziție colectivă cu noutăți alese dintre cele 350 de ilustrații de pe site.

Printre cadourile de welcome to the Colorhood, mai pregătim și două live performance-uri colorate:

KITRĂ este special guest-ul Colorhood și, pentru seara evenimentului, pune la cale o sesiune de linogravură la presa old school din Energiea. Câteva plăcuțe cu artwork-urile lui vor fi imprimate on the spot și participanții la eveniment le vor putea lua acasă.

KITRĂ aka Nicu Duţă este ilustrator și toy designer bucureștean, iar lucrările lui sunt psihedelice, experimentale și uneori inspirate din cultura tradiţională, împletind în mod ironic o varietate de valori culturale.
Facebook: https://www.facebook.com/kitrart

WE SINGING COLORS vin să facă ce știu ei mai frumos: să împletească povești la microfon și să cânte culori pentru cei ascultători.

We Singing Colors este o trupă indie care a apărut pe scena românească în 2011 ca proiect solo al solistului Andrei Hategan (The Amsterdams). În 2014, au lansat un prim album – “Made of Wool, Made of Heavy Metal”, pe care Roxana (voce) îl descrie ca „un amestec de gingășie și abrupt”.
We Singing Colors:
Andrei Hategan (voce, chitara acustică), Roxana Niculae (voce, keyboard), Vlad Ionescu (drums) & Narcis Axinte (bass).
Site: http://wesingingcolors.wix.com/band
Facebook: https://www.facebook.com/wesingingcolors

Intrare liberă.
fb event

Leave a reply (we review all comments)