Hangout Music Presents : Cern & L 33 @ Fabrica

Hangout Music Presents : Cern & L 33 @ Fabrica
5 decembrie, 22:00

Hangout Music a pregatit petrecerea de sfarsit de an, prima dintr-o serie ce va urma in 2015.
Ii aducem in premiera pe Cern si L 33, doi dintre producatorii momentului cand vine vorba de tehnica, sound si releaseuri.

CERN [UK]
(Dispatch Recordings, Renegade Hardware, Horizons Music)
https://www.facebook.com/Cernsound

Cern este unul dintre numele grele care vine pentru prima oara in Romania. Cu productii complexe si seturi energice impachetate cu dub-uri, Cern se ridica de fiecare data la nivelul asteptarilor. Recent, artistul a scos un album intitulat “Under Another Sky” la Dispatch Recordings, o calatorie muzicala vazuta prin ochii producatorului.
Nativ din Noua Zeelanda, in ultimul deceniu este o prezenta puternica in scena globala de dum&bass, dovedind ca abilitatile sale de producator egaleaza tehnica si selectia de la club. De la prima sa lansare in 2008, Cern are o multime de releaseuri la nume grele precum Renegade Hardware, Dispatch Recordings, Samurai Music.
Numeroase petreceri in UK, Europa si Oceania dar si lista lunga de colaborari cu producatori precum Loxy, J. Robinson, Dabs si Overlook il fac pe Cern un artist complet si de urmarit.

L 33 [BG]
(ProgRAM, EatBrain, Proximity, Rise Audio)
https://www.facebook.com/L33music

L 33 vine din Bulgaria dar numele sau este cunoscut worldwide datorita productiilor iesite la ProgRAM, EatBrain, Rise Audio, Proximity si pentru prezenta constanta atat ca dj cat si ca producator. La inceput avand un sound minimal si deep, acum Dayan a evoluat in zona neurofunk cu un sound mai complex dar la fel de bine definit.
Pana acum s-a bucurat de sustinere din partea lui Andy C, Dillinja, Dj Hype si multi altii care i-au apreciat soundul dezvoltat. Afirmarea rapida si soundul dark si futuristic il fac pe Dayan un artist care merita urmarit.

Fane

https://www.facebook.com/fanednb

Slimy

https://www.facebook.com/slimyofficial

Brusten

Tremour

https://www.facebook.com/tremour.official

Fabrica va fi echipata cu un soundsystem Clearsound de 9kW, asigurat de Sleepnot Soundsystem.
De partea vizuala se va ocupa vloop care va duce atmosfera la un alt nivel prin video mapping acompaniat de proiectii pe masura.

Accesul se face pe baza de bratara, acestea fiind disponibile in avans la pretul de 20lei in cadrul magazinului URBN Store sau la intrare in seara evenimentului, pretul fiind de 30lei.

Pentru acreditari si alte informatii welcome@hangoutmusic.ro

Guest list valabil pana la 00:30
Eveniment 18+

fb event

1 thought on “Hangout Music Presents : Cern & L 33 @ Fabrica”

  1. Pingback: Golden Ticket W36 – câștigători | Feeder

Leave a reply (we review all comments)