Guilty – volume 1 feat Noblesse Oblige live @ Control

  • by

Guilty – volume 1 feat Noblesse Oblige live @ Control
3 decembrie, 22:00

Noblesse Oblige (live)

Oana Maria – host

/// password & dress code: glam death ///

Miercuri, 3 decembrie, ia-ți un prieten și pășește cu încredere pe culoarul întunecos al morții. Într-un inevitabil exces de bunăstare, putere și prestigiu, hai să te împrietenești cu moartea. Ea nu e dușmanul tău, ci e liniștea care-ți mângâie fruntea atunci când obosești. Înconjoară-te de moarte și-o să simți că întinerești. Moartea e nobilă, are pulsul ei, respiră prin toți porii. Îi așteptăm pe prietenii viciați și neînțeleși ai morții și, mai ales, pe dușmanii morții, să vină să-și dea mâna în pace și armonie.

În această noapte specială, îi avem alături de noi pe Noblesse Oblige, adică franțuzoaica Valerie Renay și producătorul german Sebastian Lee Philipp, care au pregătit un performance inedit, menit să scoată toți morții din tine. Noblesse Oblige sunt recunoscuți pentru aparițiile scenice neobișnuite, costumele îndrăznețe și atitudinea neo-punk ce se regăsește în majoritatea pieselor pe care le cântă. Anul trecut au lansat un nou album, intitulat ‘Affair of the Heart’, iar astăzi par mai deciși ca niciodată să invadeze, cu vervă și entuziasm, sufletele curajoșilor care văd în moarte un confident apropiat.

Pentru dansuri de dincolo de mormânt, hai să le spui secretul tău ființelor feminine cu răsuflarea fierbinte care păzesc poarta spre lumea cealaltă. Pentru dragoste transcedentală, apasă tasta Control. Guilty.

Intrare libera!
fb event

Leave a reply (we review all comments)