Nightlong – Troy Pierce @ Park Place (Timișoara)

  • by

Nightlong – Troy Pierce @ Park Place (Timișoara)
30 noiembrie, 22:00

Marea Adunare Nationala NighTLonG

Troy Pierce // Items & Things, MINUS – USA
Dargo // NighTLonG
Chriss Zahary // NighTLonG

1 Decembrie reprezinta ziua Romaniei, ziua in care Transilvania si Banatul se unesc cu Romania formand primul stat national unitar roman. Un moment atat de important, credem noi ca merita sarbatorit asa cum se cuvine. Astfel, Duminica, 30 Noiembrie, profitam de ziua libera de Luni si va convocam la “Marea Adunare Nationala” NighTLonG – o noapte lunga cu invitati de seama, muzica atent aleasa si dansuri mai mult sau mai putin patriotice.

Si pentru ca facem un elogiu trecutului, am ales si o locatie cu mare traditie, gazda noastra fiind PARK PLACE – transformat special pentru acest eveniment. Acestea fiind spuse, pregatiti-va opincile, se lasa iar cu dans !!!

Lineup:

▲ Troy Pierce
// Items & Things, MINUS – USA

http://itemsandthings.com/
https://soundcloud.com/troypierce

Crescut in Indiana, langa centre importante ca Detroit si Chicago, Troy este influentat inca de mic de muzica electronica. In timp, el a ajuns un pilon important in comunitatea techno moderna, reusind asta datorita turneelor mondiale alaturi de Richie Hawtin si echipa M_nus, show-urilor live, albumelor si EP-urilor lansate atat sub numele lui sau folosind diferite aliasuri ca Louderbach sau Troy + Reka.

Muzica lui variaza intr-un mod constant abordand o paleta ampla de stiluri, genuri si influente, o fuziune de succes care nu de putine ori il duce mult inafara spectrului normal asa cum o spune si el: “I like making and playing weird music for weird people – those WTF tracks that stick in your head as a sound from another dimension”

Privind spre viitor, Troy si-a focusat toata atentia spre propriul label, Items & Things, condus alaturi de Magda si Marc Houle, locul unde pot experimenta liberi in cautarea sunetelor si muzicii care ii reprezinta.

▲ Dargo // NighTLonG
▲ Chriss Zahary // NighTLonG

▲ Visuals and Mapping by TZ

Duminica
30.11.2014
22:00 – the end

Locatie
PARK PLACE ( special setup )
Bdul Victor Babes, Nr.1, Timisoara, Romania
MAP: http://goo.gl/v9QEn8

BILETE:

20 RON – pana la ora 01:00
30 RON – dupa ora 01:00

fb event

Leave a reply (we review all comments)