Templum opening night w/ Barac // Gescu // Herodot @ Templum

  • by

Templum opening night w/ Barac // Gescu // Herodot @ Templum
29 noiembrie, 23:00

Visul ZEN+ a prins contur în vara anului trecut, dintr-o dorință puternică de revitalizare a tot ce-i mai bun și mai frumos din Noi, pentru cine are ochi să vadă și inimă să primească.

Cu respect, emoții, intimitate, exclusivitate, echilibru și cele mai puternice vibrații ale fericirii a luat naștere acum Templum, un concept unic în țară.

Inaugurăm pe 29.11, 23:00, cu primul party – TEMPLUM OPENING NIGHT – cu acei invitați minunați, a căror arta ne încununează conceptul:

Inaugurarea casei va începe cu Barac și Gescu, doi dintre cei mai talentați artiști români, într-un b2b cu vibrații între tehno și minimal, house și electro, experiment și precizie. Cu atenție la detalii și versatilitate, sunete pure și profunde, energie pozitivă și ritmuri hipnotice, ei vor asigura o atmosferă transcendentă care atinge și cele mai adânci laturi ale sufletului.

După ce se înstalează bine soarele pe cer ne lăsăm cuprinși de ritmul dinamic al lui Herodot, artistul ce îmbină muzica tehno și house cu o lejeritate pătrunzătoare. A pornit la drum de mic copil condus de pasiunea puternică pentru muzică, a început să mixeze la petreceri restrânse alături de Magda, Valentino Kanzyani și Prâslea, iar acum, îl vom avea în fața noastră la pupitru ca dj de talie mondială.

Suntem extrem de entuziasmați și vă așteptăm să fiți parte din elementele pozitive ale TEMPLUM!

Iar din respect pentru voi și pentru atmosfera din TEMPLUM, plecăm la drum cu o regulă de aur a casei: FOTOGRAFIEREA ȘI FILMAREA NU SUNT PERMISE ÎN INCINTĂ.

INTRARE: 30LEI ALL NIGHT LONG
DATA: 29.11.2014 // // 22:00
LOCATIE: TEMPLUM – Calea Mosilor 91

ATENTIE !!!
✕ Accesul interzis persoanelor sub 18 ani!
✕ Ne rezervam dreptul de a selecta clientela!
✕ Locatia este dotata cu garderoba.
✕ Lista de invitati este valabila doar intre 23:00 si 01:00

fb event

Leave a reply (we review all comments)