Absolutely Fabulous Fashion Fair @ Gargantua Anniversaire

  • by

Absolutely Fabulous Fashion Fair @ Gargantua Anniversaire
29 November – 30 November

Cel mai fabulos targ se intoarce cu o editie de colectie! Daca nu ti-ai gasit outfitul pentru petrecerea de Craciun si Anul Nou, Alina Tanasa si Diana Enciu iti ofera o solutie fabuloasa. Absolutely Fabulous Fashion Fair revine cu o editie speciala de Craciun, recreand atmosfera feerica a sarbatorilor pe 29 si 30 Noiembrie intre orele 11.00-19.00. Unde? La Gargantua Anniversaire, intr-un cadru de poveste, cu un aer special, pe Str. Gradina Icoanei Nr.2.

Si pentru ca vorbim despre cel mai fabulos targ de fashion, Absolutely Fabulous Fashion Fair te asteapta cu surprize si cadouri si cel mai important, cu o selectie de tineri designeri romani, expozanti de piese vintage si creatori de bijuterii si accesorii.

Fara indoiala vei gasi cadouri pentru cei dragi, dar bineinteles si pentru tine! Pana la urma tu esti cea mai importanta.

Diana si Alina te vor intampina cu multe cadouri de la Avon Cosmetics, in timp ce fotograful Eduard Mariut va fotografia cele mai inspirate tinute, care vor fi si publicate pe unul dintre cele mai citite bloguri de fashion www.fabulousmuses.net .

Just come & be Fabulous!

fb event

Tags:

Leave a reply (we review all comments)