UKF party presented by arena dnb with Bar9 / Reso / Trei @ Arenele Romane

UKF party presented by arena dnb with Bar9 / Reso / Trei @ Arenele Romane
22 noiembrie, 22:00

Luna Noiembrie ne aduce prima petrecere UKF din Romania de anul acesta. Am construit o petrecere echilibrata cu artisti importanti din scena, artisti veniti din Noua Zeelanda si Anglia, artisti consacrati sau experimentali, totul pentru inca o noapte pentru cartile de istorie.

BAR9 sunt o forta de neoprit in muzica dubstep. Ollie si Martin au luat cu asalt scena in 2008, atragand atentia cu piese ca ‘Midnight’ si ‘Untitled Symphony’. Stilul lor cizelat si inconfundabil de productie a devenit foarte cautat, rezultand remixuri ale unor artisti ca Example, Nero, Foreign Beggars sau Noisia. In 2013 au intrat in familia prestigiosului label Never Say Die si au lansat ‘1983’ in colaborare cu UKF. A urmat colectia de calibru inalt ‘The Lost Dubs’, in care au lansat in cele din urma cele mai populare piese ale lor, printre care si ‘Piano Tune VIP’. Au continuat sa mearga mai departe cu EP-ul ‘Brave New World’ ce continea exclusiv track-uri noi, printre care si colaborarea cu Datsik care a incendiat topurile Beatport de dubstep. Pana acum, in 2014, baietii au remixat ‘The Beginning’ a lui Distance si mai de curand piesa lui Dodge & Fuski ‘Bring the Wobble Back’. O noua melodie originala, pe numele ei ‘Nexus-6’ a fost inclusa pe Never Say Die Black Label, iar duo-ul nu se opreste aici. Cu un catalog de release-uri legendare si definitorii pentru stilul care i-a consacrat, Bar9 continua sa domine scena in 2014, cu planuri mari pentru anul care urmeaza.

Reso este un artist spectaculos caresi-a lansat mare parte din outputul muzical la Civil Music pana in 2014, cand s-a alaturat unuia dintre cele mai importante label-uri din domeniu, Hospital Records. Din release-urile la Hospital ies in evidenta preponderent ‘Voices of a Distant Star’, piesa drumstep ‘Slap Chop’ si, cel mai recent, ‘Kamina’, inclusa pe compilatia ‘We are 18’. De sapte ani incoace, Reso imbina tehnici avansate de creatie cu abilitatea de a compune piese intoxicant de dansante, rezultand un univers muzical dens si cinematic. Albumul de debut ‘Tangram’, lansat in 2012, a fost numit ‘Albumul lunii’ de catre Mixmag si a fost laudat de autoritatile muzicale XLR8R, The Guardian, FACT, Resident Advisor, NME, cat si de artisti emblematici ca Liam Howlett, Skrillex, Skream si Benga. Talentul si dibacia tehnica a lui Reso, cat referintele sale variate l-au plasat intr-un top al unei specii noi de producatori de muzica electronica ce nu se concentreaza doar pe un singur gen. A lucrat cu Burial si Jamie Woon, a colaborat cu Rusko si a remixat artisti ca Wiley, Carl Cox, DJ Kentaro, Om Unit, KOAN Sound, Drop The Lime si Buraka Som Sistema. Piesele sale au aparut in mixuri pentru BBC Radio1 si 1 Extra, XFM, Solid Steel, Red Bull, NME. In prezent lucreaza la un album nou, unul dintre cele mai asteptate materiale din lumea muzicii electronice.

Neo-zeelandezul Trei este unul dintre producatorii si DJ-ii de baza care provin din continentul indepartat. Tehnica fara de cusur, seturile pline de energie si piesele extraordinare l-au transformat intr-una dintre cele mai respectate figuri din lumea muzicii electronice underground. Cu numeroase release-uri la case de discuri celebre ca Viper Recordings, Shogun Ltd, Samurai Music, SOM Music, Uprising Records si sustinerea constanta a unor vizionari muzicali ca Andy C, Concord Dawn, Klute, Friction, Futurebound, Crissy Criss, Metrik, Goldie si Black Sun Empire, prezenta sa a fost imposibil de trecut cu vederea in ultimii ani.

2013 a marcat lansarea celui de-al doilea album la label-ul State of Mind, un succes rasunator care contine colaborari cu The Upbeats, Thomas Oliver si MC Tali. Continuand succesul primului album, ‘Innuendo’, lansat in 2009, ‘Satellites’ l-a propagat pe Trei si mai departe in stratosfera muzicala. Anul 2014 sta sub semnul remixurilor lansate pentru Shapeshifter, Digital, Lethal Bizzle, Cause 4 Concern & Downlink, cat si al primului sau titlu de ‘Number 1’ in topul Beatport pentru piesa ‘Seeds’. Trevor a pregatit o serie de piese ce urmeaza sa fie lansate la Viper Recordings si Technique Recording, cat si o noua colaborare cu The Upbeats. Pana la momentul lansarii, ne putem bucura de acestea numai in seturile sale live explozive!

Alaturi de ei ii vom vedea pe INFLEX si in premiera pe PLUS cu VLC si DIAAN la visuals.

Biletele in avans sunt 25 lei (disponibile la magazinul Boarder’s din Bucuresti, adresa aici: https://www.facebook.com/boarders.boarders), iar la poarta, in seara petrecerii vor fi 35 lei.

fb event

1 thought on “UKF party presented by arena dnb with Bar9 / Reso / Trei @ Arenele Romane”

  1. Pingback: Golden Ticket W34 – câștigători | Feeder

Leave a reply (we review all comments)