Electrocord pres Nick Thayer @ Otherside

Electrocord pres Nick Thayer @ Otherside
22 noiembrie, 22:00

Se spune că beat-urile cântăresc mai mult în Australia, iar dacă există un om pregătit să probeze afirmaţia, atunci numele lui este NICK THAYER.

Maşina de EDM, Electro, Bass şi Glitch pe care, sâmbătă, pe 22 noiembrie, după ora 22:00, Electrocord are plăcerea de a-o aduce la pupitrul din OtherSide, într-un eveniment parte a turneului său european din 2014. Un DJ versatil, născut din Breakbeat şi înrolat în „armata” lui Sonny „Skrillex” Moore – OWSLA.

Nick Thayer vine în premieră în Romania, în OtherSide (Str. Brezoianu nr. 4), iar alături de el mixează ELECTROCORD CREW: NotSoCommonDJ & The Basstard.

Preţ:
15 lei la intrarea în OtherSide, până la ora 23:00
10 lei la intrarea în Expirat + 10 lei la intrarea în OtherSide, după ora 23:00

fb event

Despre Nick Thayer:

în propriile sale cuvinte, Nick Thayer este echivalentul muzical a „şapte glowstick-uri băgate la blender”. Un DJ fără inhibiţii şi fără jenă atunci când vine vorba de genurile abordate, un producător cu vreo 10 ani de experienţă în spate şi încă vreo 10 petrecuţi prin trupe de Grunge sau Funk şi per-total, un personaj cu atitudine de punker electronic.

Cei mai „bătrâni” dintre voi îşi aduc aminte de numele lui scris alături de ale unor producători şi DJ-i ca: Deekline, Drumattic Twins sau A.Skillz şi în general, alături de toată lumea de pe lista de artişti Fingerlickin’. Cei mai „tineri” dintre voi, probabil l-aţi cunoscut după lansarea primului său album „Just Let It Go” la Passenger, label-ul celor de la Aquasky sau odată ce a semnat două EP-uri la OWSLA.

Oricum ai fi dat peste el, în orice perioadă a carierei sale, Nick Thayer a fost şi rămâne unul dintre DJ-ii pe care trebuie să-i vezi, fără limite din punct de vedere muzical, cu abilităţi unice în materie de distrugere totală pe dancefloor.

„Nick is one of the most versatile producers I know… taking everything from House to Drum and Bass to Moombahton and putting his own forward-thinking spin on it. Not genre bound, just music bound.” – Skrillex

www.nickthayer.com, www.owsla.com, www.facebook.com/nickthayermelbourne, www.soundcloud.com/nick-thayer

1 thought on “Electrocord pres Nick Thayer @ Otherside”

  1. Pingback: Golden Ticket W34 – câștigători | Feeder

Leave a reply (we review all comments)