Rain Boogie @ Atelierul de producție

Rain Boogie @ Atelierul de producție
21 noiembrie, 21:00

Line-up-ul Rain Boogie este complet! Kazi Ploae, unul dintre cei mai apreciați artiști de hip-hop din underground-ul românesc, și Nerub se alătură celorlaltor artiști confirmați la eveniment pe 21 noiembrie la Atelierul de Producție: R.O.A., Electric Brother & Ana-Cristina Leonte, Tzuc, Jo.E, Ufe și Intrinsec.

Un număr limitat de 800 de bilete vor putea fi achiziționate la Rain Boogie. Momentan au fost puse în vânzare 400 de bilete la prețul redus de 25 lei prin rețeaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Domo, Germanos, Humanitas, Carturesti, Sala Palatului și online aici http://bit.ly/1ulE30p Următoarele 400 de bilete vor fi disponibile la intrare în seara evenimentului la prețul de 30 lei. Biletul la eveniment include un shot de TATRATEA APPLE.

La Rain Boogie te mai așteaptă printre altele și un make-up corner profesionist unde doritoarele pot primi un machiaj waterproof ca la carte fără costuri suplimentare, efecte de sunet și lumini care completează muzica de pe scenă, nori sculpturali de dimensiuni fabuloase și alte decoruri impresionante. Totodată, în spațiul evenimentului vei găsi un spațiu de garderoba unde îți poți lăsa lucrurile pe care le vrei protejate de ploaie, cabine de schimb, uscătoare de păr și alte cele ca să te bucuri de un comfort sporit.

KAZI PLOAE

Născut în 1985 la București, Kazi Ploae este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai underground-ului românesc. În sfera preocupărilor sale muzicale intră ca o caracteristică naturală și poezia, iar ca gen poate fi încadrat în supra- și hiperrealism. Pe blogul său pot fi găsite și câteva texte de proză scurtă. Multe din scriiturile sale îl recomandă ca poet postmodernist, iar în ceea ce privește hip-hop-ul românesc, s-a poziționat în avangardă, datorită combinației între acest gen muzical și tipologia sa de exprimare.

Discografie

Albume solo – 2007: Gorgone // 2010: Hârtie De Împăturit Muntele // 2013: Silent Regis EP cu Silent Strike// 2014: Vise Triste

Colaborări – 2009: Amenințarea Maimuței (cu Specii) // 2010: Imperiul Lianelor (cu Specii)

https://www.facebook.com/KaziPloaeOficial
https://www.youtube.com/user/KaziPloaeOficial

NERUB
https://www.facebook.com/mcnerub
https://www.youtube.com/user/NerubTube

R.O.A.
Se numesc Rise Of Artificial, au apărut în noiembrie 2010 și de atunci au rămas printre preferații scenei electronice din România. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU’) si Cezar Stanciulescu (Junkyard, fost membru Șuie Paparude între 2003-2009), iar în 2011 li se alatură și Cristin Negriuc în acest proiect. Piesele lor ca “Ne place” și “D’aia” au dominat FM-ul românesc, iar prestațiile live pline de energie au făcut valuri atât pe scenele de club din toată țara, cât și la evenimente majore ca B’ESTFEST. După un ultim album lansat la finalul lui 2013, “System Of Sound”, R.O.A. a scos la lumină recent un și nou single promițător, “Se aude muzica”.

http://www.roamusic.ro/
https://www.facebook.com/roamusic

ELECTRIC BROTHER
Unul dintre pionierii muzicii electronice românești, Electric Brother (Cristian Ștefănescu) a fost și este activ în diverse formule artistice inedite care se joacă în tot felul de registre, de la acid jazz, la house, trip-hop, downtempo, dub, sau influențe tradiționale. Alături de o carieră de aproape două decenii pe scenă, Electric Brother se poate lăuda și cu o activitate prolifică ca și producător și compozitor, fiind implicat în o serie de proiecte de radio, TV, film sau publicitate. La Rain Boogie, Electric Brother ne aprinde cu un set special, presărat cu improvizații vocale iscusite live, semnate Ana-Cristina Leonte.

http://www.electricbrother.ro
https://www.facebook.com/ElectricBrother

TZUC
www.soundcloud.com/tzucman
https://www.facebook.com/brother.tzuc?ref=br_tf

Jo.E
http://grooveon.ro/v4/
https://www.facebook.com/Jo.E.on.groove?ref=br_tf

UFe

https://www.facebook.com/undemaipuiuncui?ref=br_tf

INTRINSEC
http://intrinsec.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Intrinsec

În curând dezvaluim și celelalte nume care completează line-up-ul Rain Boogie. Stai cu ochii pe noi!
fb event

2 thoughts on “Rain Boogie @ Atelierul de producție”

  1. Pingback: Golden Ticket W34 – câștigători | Feeder

  2. Pingback: Golden Ticket W34 | Feeder

Leave a reply (we review all comments)