Harlequin Jack live @ Londophone

  • by

Harlequin Jack live @ Londophone
21 noiembrie, 20:00

Harlequin_Jack înseamnă:

Narcis Axinte – Voce/chitara
Claudiu Tircovnicu – Tobe/drum machines
Alex Doppelganger – Synth-uri/zgomote/samples
Lazar Enescu – Bass/backing vocals

De la înființare pînă acum, în această formulă, Harlequin_Jack a avut peste 30 de concerte în București și în țară. Concertele au fost primite cu succes, iar recenziile nu au întîrziat să apară. Cîteva pot fi găsite pe pagina de fb a trupei, una dintre ele fiind recenzia revistei Sunete, scrisă cu ocazia lansării noului album al trupei Firma: http://www.sunetelive.ro/stiri/60/relive-firma-lansare-de-album).

Recent, Harlequin_Jack au fost cu un concert la Viena, în clubul Replugged, unde au avut în deschidere o trupă numită aiko aiko.

Trupa a lansat două videoclipuri la piesele:

Investigate
https://www.youtube.com/watch?v=ZIw-q8wkFrM

și Vitamins
https://www.youtube.com/watch?v=Qe50zsU9UIE

Trupa e prezentă cu piese și apariții live pe mai toate radiourile de nișă (delahaze, eclectic, indiegen, cooperativa urbana, fostul guerrilla etc.), dar și pe posturi precum Radio România Cultural și București FM.

Pe 1 noiembrie, Harlequin_Jack au lansat primul album – Murder_Party, care a primit recenzii favorabile de la Maximum Rock Magazine (http://www.maximumrock.ro/recenzii/8194-harlequin-jack-murder-party.html) și Cooltivator.ro (http://www.cooltivator.ro/de-ascultat/t/am-ascultat-albumul-murder-party-inainte-de-lansare).

În prezent, trupa se află în turneul de promovare al albumului de debut.

Pe 21 noiembrie, la LondophoneHarlequin_Jack va interpreta piese de pe Murder_Party într-o variantă inedită. Pe lîngă asta, H_J mai promite cîteva surprize.

www.facebook.com/harlequin.jack

Londophone (Zalomit 2, intersecția Elisabeta/Brezoianu)

fb event

Tags:

Leave a reply (we review all comments)