Emi/ Posh/ Vincentiulian/ Dumitru Andrei @ Eden

Emi/ Posh/ Vincentiulian/ Dumitru Andrei @ Eden
21 noiembrie, 23:00

Music Jar prezinta: Poem in Eden

Emi

Posh

Vincentiulian

Dumitru Andrei

deboot studio visuals
https://www.facebook.com/debootstudio

Underground este primul cuvant care ne vine in minte cand vorbim despre Emi. Acest concept defineste atat felul in care mixeaza, cat si munca lui pe partea de productie, focusata in special pe label-ul sau, Contur, dar nu numai, acesta reusind intr-o perioada foarte scurta sa produca piese care au fost foarte apreciate nu numai de public, ci si de artisti.

Posh este genul de om care prefera sa comunice prin muzica sa. Privind cu optimism spre viitor, Dan este intr-o continua ascensiune, munca lui fiind din ce in ce mai apreciata pe plan international.

Un tanar din Bacau ce promite mult, Vincentiulian reuseste cu succes sa imbine muzica sa cu influente jazz si nu numai. Student la IT, Iulian sustine ca un bun producator trebuie mai intai sa asculte cu atentie si apoi sa actioneze inovativ.

Dumitru Andrei, acum deja rezidentul nostru, ne-a obisnuit cu muzica lui atent selectata si influentele deep. Prin munca si dedicarea sa, seturile lui reusesc intotdeauna sa impresioneze.

Deboot studio imbina proiectiile vizuale de club cu arta si dansul contemporan. Adunand elemente neconventionale, artistul creeaza un ritm vizual complet.

Acces Ξ 20 Ron all night
Lista este valabila toata noaptea
Locatia dispune de garderoba

fb event

2 thoughts on “Emi/ Posh/ Vincentiulian/ Dumitru Andrei @ Eden”

  1. Pingback: Golden Ticket W34 – câștigători | Feeder

  2. Pingback: Golden Ticket W34 | Feeder

Leave a reply (we review all comments)