Unmapping iMapp – totul despre video-mapping @ Creart

  • by

Unmapping iMapp – totul despre video-mapping @ Creart
20 noiembrie, 14:00

Casa Poporului. Ne-am obișnuit să o disprețuim, ca pe unchi decrepit și grobian. Să nu înțelegem fascinația bizară, pentru noi, cu care fiecare turist străin alege să o viziteze mai întâi, și abia apoi alte obiective, dacă mai rămâne timp.

Și totuși, într-o seară de septembrie, peste 70 000 de oameni nu-și puteau dezlipi ochii de fațada Palatului. 70 000 de telefoane filmau clădirea mult hulită, metamorfozată complet de spectacolul iMapp Bucharest 555. Aceasta este puterea transformatoare a video-mapping-ului.

Creart, Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, împreună cu 360 Revolution, compania care a asigurat atât suportul tehnic cât și “creative direction-ul” iMapp Bucharest 555, vă invită să descoperiți resorturile ascunse ale acestei transformări, la Unmapping iMapp, un eveniment informal, ce va avea loc pe data de 20 noiembrie.

De la detalii tehnice care vor explica diferența uriașă dintre un video-mapping și proiecțiile obișnuite, până la semnificația culturală a unui asemenea proiect sau beneficiile pe care le poate aduce unui brand, Unmapping iMapp aduce în fața publicului din industriile creative și marketing tot ceea ce trebuie știut despre video-mapping.

Unmapping iMapp este un eveniment organizat de 360 Revolution, cu sprijinul creart, și va avea loc pe data de 20 noiembrie, începând cu ora 14:00, în sala de spectacole creart, Strada Alexandru Lahovari, Nr. 7.

Accesul este gratuit, însă, deoarece numărul de locuri este limitat, este necesară confirmarea participării la telefon: 0372 709 400, sau email: diana.badea@360revolution.ro

fb event

Leave a reply (we review all comments)