Yard Sale de noiembrie @ Dianei 4

  • by

Yard Sale de noiembrie @ Dianei 4
15-16 noiembrie, 22-23 noiembrie, 10:30

Yard Sale creste precum Fat Frumos! Datorita voua si dedicarii noastre a tuturor fata de ideea de reciclare prin reutilizare luna noiembrie a fost primita cu un alai de cereri de inscriere si dorinte de scotoceala.
Ne-am gandit si am gasit solutia! 2 (doua) editii de Yard Sale noiembrie: 15 – 16 noiembrie & 22 – 23 noiembrie.
Expozanti diferiti in fiecare zi, dubla vanatoare de chilipiruri, dubla scotoceala, donatii de rechizite in schimbul cartilor, spatiu pentru donatii de haine si incaltari de care nu mai aveti trebuinta.
Yard Sale ne asteapta pe 15-16 noiembrie & 22-23 noiembrie de la 10.30 la 18.00 in etajul si demisolul Dianei 4 (strada Dianei nr. 4, zona Rosetti)
Avem grija ca donatiile voastre sa ajunga la Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti care le repartizeaza cazurilor sociale si Magazinului Comunitar, de unde somerii si oamenii fara adapost isi pot lua haine fara bani.

Multumim partenerului nostru special Directia Generala de Asistenta Sociala Bucuresti. Multumim Dianei 4 pentru gazduire si partenerilor nostri media: getlokal.ro, alomoda.ro, ele.ro, orasulm.eu, larevista.ro, ileanaandrei.ro, mujer.ro, widemagazine.ro, kfetele.ro, romaniafashion.ro, ecotrend.ro si iqool.ro.
Intrare pentru vizitatori –gratuit!
Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Leave a reply (we review all comments)