Maeve Showcase w/ Mano le Tough & The Drifter @ Studio Martin

  • by

Maeve Showcase w/ Mano le Tough & The Drifter @ Studio Martin
15 noiembrie, 23:00

Studio Martin presents MAEVE Showcase with MANO LE TOUGH & THE DRIFTER. Warm-up: VICTOR STANCOV – 15.11.2014

Maeve este record label-ul artiștilor irlandezi, Mano Le Tough & The Drifter. Într-o epocă cu release-uri necontenite și nenumărate label-uri, Maeve își propune să lanseze “beautiful, special records”, care să rămână adânc întipărite în inimile publicului. Prieteni încă din curtea școlii, cei doi și-au găsit pasiunea pentru muzică și după o adolescență petrecută cântând împreună în diferite trupe, s-au implicat în scena clubbing a Dublin-ului exact când apetitul ei pentru dj-ing și muzică electronică era imens.
Pentru Mano a urmat mutarea la Berlin, ce a avut ca scop concentrarea sa asupra muzicii și producției muzicale, pentru ca la doi ani după aceea să îl urmeze și The Drifter.

Au întemeiat “Passion Beat”, care inițial s-a desfășurat la Kleine Reise, apoi la Loftus Hall, adică o noapte pe lună pe care au repetat-o timp de doi ani și care a atras după sine loyal followers. În cadrul acestor seri, i-au avut ca invitați pe Nicolas Jaar, John Talabot, John Roberts, Ripperton, The Mole și mulți alții.

Maeve este cel mai recent proiect al acestor doi prieteni vechi, despre care ei spun că e un pas înainte și că nu are vreo legătură cu Passion Beat.

Ei mai spun despre Maeve că este un “outlet” pentru muzica lor și a prietenilor lor, ce are un ideal destul de simplu: un grup de prieteni apropiați, care lansează muzică bună împreună.

Mano iubește natura, mănâncă cu plăcere legume și dedică timp cititului. Se descrie ca fiind “Irish, romantic and illogical”.
Stilul lui The Drifter, precum și producțiile sale, se îndreaptă către partea melodică, hipnotică și emotivă a muzicii electronice. Ce poate ieși din punct de vedere muzical, prin alăturarea acestor două firi atipice, auzim sâmbătă, 15 noiembrie.

Detalii aici:

MANO LE TOUGH
https://www.facebook.com/MaeveRecords
https://www.facebook.com/pages/mano-le-tough/128762275170
https://www.facebook.com/thedriftersound

THE DRIFTER


VICTOR STANCOV
https://www.facebook.com/victorstancovro

INFO TICKETS: TBA

Pentru REZERVĂRI sunați la:
☏ +40 733 627 846

Leave a reply (we review all comments)