Alle Farben / Disco Bears / The Model @ Halele Carol

  • by

Alle Farben / Disco Bears / The Model @ Halele Carol
15 noiembrie,22:00

Daca ai cartela MTV Mobile cu Extraoptiunea MTV 7x activat, ai acces gratuit la eveniment, completeaza formularul cu nume complet, adresa de mail si numar de telefon.

https://fork.formstack.com/forms/mtvmobile_

Bilet: 30 lei acces general / Iar bilete promotionale de 20 lei la Comic Con in standul myticket.ro.

Biletele se pot achiziționa din rețeaua myticket.ro și de la fața locului în seara evenimentului.

Alle Farben (Franz Zimmer) este un DJ și producător de muzică tech house, deep house din germania. Inspirat de artistul Friedensreich Hundertwasser, acesta și-a început cariera sub aliasul ”Hundert Farben” (sute de culori), care mai apoi l-a schimbat în numele actual de scenă ”Alle Farben” (toate culorile). Pe 9 mai 2012 și-a atins punctul de apogeu național, când a încântat urechile și spiritele a 30.000 de oameni pe fostul aeroport Tempelhof din Berlin. De atunci este într-o continuă ascensiune, fiind invitat la evenimente în toată Germania și Europa.
În aprilie 2014 a lansat piesa ”She Moves (Far Away)” în colaborare cu Graham Candy, piesă care a ajuns în topurile radiourilor din România. A mai colaborat cu artiști precum Lydmor și Sway Clarke II, iar în 25 mai 2014 și-a lansat albumul de debut numit ”Synesthesia – I Think in Colours.

Disco Bears, adică Darius Jura (Sonophone) și Gabriel Jitea (Diegys), sunt, după cum se autodescriu, doi urși din Timișoara cu două borcane pline cu miere și multe gânduri electrice. Sunt un must pe scena muzicii electronice din România și un aer proaspăt de mixuri originale. Au mixat piese precum ”Daft Punk – Get Lucky (Disco Bears Remix)”, ”Black Sabath – Iron Man (Disco Bears Remix)” și Fugees, ”Disco Bears – Fu Gee Laa”.

The Model (Radu Munteanu) este o combinație de pasiune împinsă la extrem, creativitate eferveșcentă, maturitate și carismă personală care îl recomandă drept unul dintre acei entertaineri autentici. Artistul nu doar că are propriul sunet, dar și-a creat și propriul stil muzical, Dark Techno Baroque. ”Dark” pentru că e întunecat, ”Techno” pentru că e techno și ”Baroque” pentru că e vital și plin de viață. DJ și producător din București, The Model nu este un DJ oarecare, e undeva între paradoxal și fenomenal, o experiență ce trebuie trăită.

fb event

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.