Sneakers Boutique @ Colectiv

  • by

Sneakers Boutique @ Colectiv
14 noiembrie, 22:00

În inima fostei fabrici de teniși “Pionierul”, unde acum confecționăm vise din instalații tehnice muzicale, deschidem vineri seara SNEAKERS BOUTIQUE. Materia primă o aduc NOPAME & CHARLE BOY, KOSTA, TZUC și VRT.

NOPAME este un proiect care s-a născut în iarna anului 2013 printr-un jam de percuții pe bază de muzică electronică. Până azi Nopame a devenit o fuziune între muzica electronică (Nu Disco) cu ritmuri live tropicale cu influențe de jazz și funk cântate în format de mix, suprapusă cu percuții și saxofon live. O muzică elegantă care redă o stare de libertate, foarte persuasivă la dans.
Trio-ul NoPaMe este format din: Cristian Melak (DJ-ing & Percutii), Paolo Profeti(saxofon) și Norbert Halmagyi ( Tobe & Percutii).
https://www.facebook.com/nopameband

CHARLIE BOY a cunoscut atâtea cluburi, promoteri, muzici, artiști la viața lui de DJ din garda veche din București, încât era normal ca maturizarea lui să fie atât de prolifică. Descoperind diverse moduri în care determină oamenii să abandoneze discuții și drinkuri și să se miște așa cum le dictează undele din monitoarele audio, Charlie apare cu o figură nouă din punct de vedere al esteticii muzicale: un pic de deep house, puțin techno, ceva disco dar în aceeași notă jucăușă care l-a caracterizat de la prima urcare în spatele pupitrului.
https://www.facebook.com/charlieboyrabbitking

BROTHER TZUC: “Trecând prin genuri ca jazz, funk jazz, boogie, disco si electronic cât cuprinde, bașii ne-au dus spre alte tărâmuri ce emanau vibrații pozitive și energii parcă desprinse din dansurile africane.”
https://www.facebook.com/brother.tzuc

KOSTA. Genul de om care are lecțiile făcute bine. Antrenat în timp, gustul pentru muzica bună transpare din fiecare set pe care îl face. E foarte versatil și se plimbă ușor între câteva zone muzicale: de la deep si tech pina la jazzy și jackin house, combină permanent. Nu se conformează trendurilor din muzică și se inspiră din orice îi sună sau se potrivește petrecerii.
https://www.facebook.com/kosta.awd

VRT Este unul dintre acei artiști care înțelege rolul de entertainer al unui DJ. Fără sa fie nevoit sa facă vreun compromise, el este unul dintre acei DJ care poate să facă atmoferă oricând, oriunde.
https://www.facebook.com/VRTsPage

Bilet: 10 lei
Contact: pr@colectiv.ro

fb event

Leave a reply (we review all comments)