Been there liked that: Boarder’s presents Welcome to Winter ’15

  • by

Been there liked that: Boarder’s presents Welcome to Winter ’15

Vine iarna, bine-mi pare dacă zăpada va fi mare, căci ce e mai frumos decât să fii pe o pârtie și să simți libertatea pe care numai ea o oferă? Boarder’s Shop au inaugurat sezonul cu un eveniment super drăguț, despre care de-abia aștept să vă povestesc.

Am vizitat Boarder’s shop cu sentimentul că am intrat într-un magazin cu jucării: un melanj de culori, materiale, și printuri superbe, board-uri cu imprint-uri unice, echipamente de snow care au fost create cu ultimele tehnologii și sunt foarte eye candy. Burton, Anon, Analog, Nikita, am regăsit toate aceste branduri cu modelele din noul sezon,  toate atât de faine! Să v-arăt despre ce vorbesc.

-Cum e în familia Boarder’s?
-Față de alte magazine, e alt vibe. Oamenii-s mai mellow și mai primitori.

După vizita la shop, am ajuns la Băneasa Shopping City, unde Boarder’s organiza un nou Burton Riglet Park Event, unde copilașii până-n 6 ani primeau lecții gratuite de snowboarding.



-Ți-a plăcut aici?
-Mi-a plăcut, dar la muntele adevărat era mai frumos, e mai real.

Am avut marea onoare de a-l cunoaște pe Marko Grilc, rider-ul de origine slovenă cu care am povestit de toate de-a lungul serii, de la viața de sportiv la călătoriile sale prin întreaga lume în căutarea celor mai neobișnuite locuri de snowboarding, plimbări care au fost incluse în seria de filmulețe Grilosodes, ajunsă deja la sezonul 4, care cuprinde plimbările riderilor în 20 de țări, secvențele fiind absolut priceless.

-What is the thing you love most about snowboarding?
-The feeling of riding and of the sport itself. It never gets old.



-Care e cel mai exciting lucru la noua colecție Burton?
-Cea mai exciting parte se rezumă la noile tehnologii, structuri și legături, care confirmă încă o dată poziția de top a brandului pe piața de snow.



Skierii iubește boarderii!

Igu approves this message

A doua parte a evenimentului s-a petrecut în sala de cinema. În primă fază, am asistat la o paradă de modă atipică: modelele (adică prietenii Boarder’s, cu mic, cu mare) au ajuns pe scenă (unde erau o grămadă de haine Burton) îmbrăcate în first layers și s-au echipat în fața noastră cu noua colecție de iarnă. Au fost foarte simpatici, iar întregul concept a fost mult mai interesant decât o clasică defilare de modă.

Am aflat mai multe și despre un eveniment despre care, trebuie să recunosc, nu știam că există: Red Bull Oslea Hiride, singurul concurs de free ride din România care are loc în minunații munți Vâlcan. Reprezentanții Oslea Hiride ne-au povestit despre frumusețea de a descoperi locuri neatinse de nimeni, challenge-urile unui freeride care presupune un hike de 2 ore și o coborâre într-o zonă sălbatică, imprevizibilă. Următoarea ediție va avea loc în februarie, anul viitor.

Cât despre filmele pe care le-am vizionat, cuvântul cel mai potrivit pentru a le descrie este libertate. Grilosodes ne-au plimbat prin Australia și Africa, iar secvențele pe care le-am văzut au fost breathtaking. De la frumusețea peisajelor la talentul și skill-ul uimitor al lui Marko și-al prietenilor săi rideri, cadrele sunt fără cusur și te introduc în lumea fascinantă a oamenilor pentru care acest sport este un lifestyle.

Ultima oră am petrecut-o privind cu respect, fascinație și wanderlust cinci dintre montajele Burton presents, în care rideri precum Danny Davis, Ben Ferguson, Jeremy Jones m-au lăsat cu gura căscată – ce trick-uri, ce peisaje, ce frumusețe, ce libertate! Și toate acestea filmate impecabil, introducându-mă în atmosfera unică pe care ți-o oferă o întindere neatinsă de zăpadă pe care o cucerești, care devine locul tău de joacă.Vă voi lăsa cu aceste filmulețe, să vă convingeți și voi de minunăția snowboard-ului. Până una alta, Welcome to Winter!

photos by feeder.ro
More photos on facebook.

Leave a reply (we review all comments)