Welcome to Winter ’15 @ Boarder’s Snowboard Store si Grand Cinema & More, Baneasa

  • by

Welcome to Winter ’15 @ Boarder’s Snowboard Store si Grand Cinema & More, Baneasa
13 noiembrie

PARAM PAM PAM!

Joi, 13 noiembrie, sărbătorim la Boarder’s Snowboard Store începutul sezonului de iarna şi lansăm noua colecţie Burton 2015, cu activităţi în magazin şi la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City.

Trebuia, ca de obicei, să vă invităm la film, la o proiecţie de înaltă calitate a primelor 5 montaje din seria “Burton Presents”, în sala Ultra, de la ora 21:00.

Însa venim cu o veste şi mai bună în completarea celor de mai sus!

TRRRRRREBUIE să vă anunţăm că îl vom avea invitat special în cadrul serii de film pe binecunoscutul team rider Burton şi Red Bull din Slovenia, Marko Grilc! Marko tocmai şi-a lansat noua serie de filmuleţe Grilosodes şi e încântat să vină în România pentru a vă face cunoştinţă cu ele!

“Yeah, I will come there and would be really hyped! It is important to promote snowboarding and specially you guys doing the Riglet Park Event. Also inspiring the next generation is key”

Nu lăsaţi copiii acasă, deoarece între orele 18:00 şi 21:00, în foaierul cinematografului, Boarder’s organizează din nou un Burton Riglet Park Event, unde copiii mici între 2 si 6 ani vor putea lua gratuit lecţii de snowboarding. Toţi participanţii vor parcurge cu succes traseul special amenajat pe covor, cu snowboard-urile puse la dispoziţie de Boarder’s şi toţi vor câştiga stickere şi medalii de la Burton Snowboards! 🙂

EXTRA-BONUS: miercuri 12 şi joi 13 noiembrie, va asteptam la Boarder’s Snowboard Store, în str. Câmpineanu 24, Bucureşti, cu promoţii, cadouri, stickere, snacks, drinks, fun games şi alte surprize!
Vom oferi gratuit bilete la film primilor 200 de clienţi şi vouchere de băuturi la barul din foaierul cinematografului, unde vom sta la o sueta cu povesti de iarna inainte de film si unde prietenii nostri de la Red Bull ne vor face incalzirea, cu un shot de Jägermeister!

Pentru cei care nu pot sa ne viziteze, biletul de film costă 15 lei, iar rezervările se fac lejer pe www.grandentertainment.ro.

Vă aşteptăm cu drag, ca în fiecare an! 🙂

Echipa voastră Boarder’s
www.boarders.ro

fb event

Leave a reply (we review all comments)