Sarbatorim 1 an de BEAT! @ BEAT Bar Umanist

  • by



Sarbatorim 1 an de BEAT! @ BEAT Bar Umanist
7-9 noiembrie

Vineri

BEAT Invasion – A punk view over the Beat Generation!
Dans si sarbatoare, vineri in ajunul aniversarii de 1 an!
Va invitam la dans si veselie, la muzica buna, la petrecere alaturi de prietenii din BEAT bar umanist!

Maestrul de ceremonii muzicale: Marian Dumitrescu Stavrositu , muzical dens, acid temperamental si prietenos cu muzica de calitate.

Intrare libera si vesela! 🙂

Sambata

Pe 8 noiembrie va asteptam cu drag si entuziasm la JAZZ US!. Sarbatorim 1 an de BEAT si vrem sa fiti alaturi de noi. Intr-o simetrie fericita, neplanuita, Mihai Iordache se intoarce dupa ce a cantat la deschidere pe 8 noiembrie 2013, impreuna cu Toma Dimitriu. O sa fie muzica extraordinara, New Jazz Era”, what the Beat writers were listening to, sarbatoare, veselie!
Dupa jazz, petrecere la alegere: funk, swing, gypsy jazz, lautareasca veche, tango si alte melodii de dansat!

Intrare: 25 ron. Rezervari la 0748 110 388 ; 031/4251173 sau in locatie, BEAT bar umanist, C.F Robescu 14, Unirii/Calarasi

Duminica

Duminica vrem sa ne relaxam, sa mancam, radem, discutam, bem, intr-o atmosfera intima, cu oamenii care iubesc cel mai mult locul si cu cei care, acum, il descopera.
Vom face gulas ca in Maramures, la ceaun, afara, si ne vom incalzi cu tuica fiarta si palinca. Inauntru vor fi proiectate filme toata ziua, veti putea asculta poezii din Generatia Beat, vom juca mima, remi, rentz, crea in concursul de catrene, dansuri, distractii!

Vom coace pizza pe vatra si veti putea face propria pizza, “supravegheati” de Vali, bucatarul nostru, cel mai inimos om in bucatarie si cu ingrediente secrete presarate in bucate!

fb events

Leave a reply (we review all comments)