K-lu & Vlad Dobrescu @ Club Midi (Cluj)

  • byK-lu & Vlad Dobrescu @ Club Midi (Cluj)
8 noiembrie, 23:00

K-LU
[Audio-Visual show / TM]

https://www.youtube.com/vinylmic
BIO:
K-lu este un dj si producator din Timisoara prezent pe scena electronica inca din anul 2005, pomovand genuri muzicale ca: funk,hip hop si breaks .
Avand un stil unic, bazat pe tehnici de turntablism, iese usor in evidenta prin seturile sale dinamice presarate cu diverse momente speciale menite sa aduca un plus de buna dispozitie pe ringul de dans.
Face parte din mai multe proiecte si trupe cu care ajunge sa concerteze in cadrul unor festivaluri de jazz, pe scena Filarminicii din Timisoara sau in afara tarii.
Un plus de noutate il reprezinta show-urile audio- video precum si aparitia primului sau album intitulat ”Chestii, socoteli”.

VLAD DOBRESCU
[Facem Records / CTC]

BIO:
VLAD DOBRESCU este membru fondator al trupei C.T.C., unul din cei mai de temut mc din Romania, dar si un dj cu gusturi fine, care controleaza platanele si publicul la fel de bine ca si microfonul.

DEX
[Braşov / Clanu’ Butoane]
www.facebook.com/totuldespredex
www.soundcloud.com/dexteric
www.mixcloud.com/dexteric
BIO:
Dex este, pe scurt, dicţionarul de muzică de dans al Braşovului. A apărut pe scenă în 2007 şi de atunci e într-o relaţie de lungă durată cu Hip-Hop-ul, scratching-ul şi „electronicele” de tot soiul.
A mixat pe parcursul ultimilor ani alături de Krafty Kuts, DJ Yoda, Featurecast, Dub FX, DJ Vadim, Kormac, DJ Flip, Corn Flex, Mike Romeo, John Kennedy şi mulţi alţii sau la festivaluri ca Electric Castle, TMBase, Waha, 7Seven şi Iarmaroc.
În timpul liber este şi unul dintre promoterii cunoscuţi din Braşov, coordonează Rage.ro – un brand cu vechime în România şi scrie despre muzică, în general, în revista Sunete.

Intrare: 10 lei

fb event

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.