[Fragil] – un spectacol de Cosmin Manolescu @ CNDB

  • by

[Fragil] – un spectacol de Cosmin Manolescu @ CNDB
8,9 noiembrie, 17:00

Centrul Național al Dansului București găzduiește în zilele de 8 și 9 noiembrie în cadrul Festivalului E-Motional avanpremiera spectacolului [Fragil] creat de coregraful Cosmin Manolescu. Realizat cu participarea dansatorilor Giselda Ranieri (Italia), Tanja Andreeva (Norvegia) și Cristian Nanculescu (România), spectacolul este o coproducție internațională creată în cadrul proiectului „E-Motional: rethinking dance”.

[Fragil] este o piesă eterogenă care îi propune spectatorului o incursiune experiențială într-un univers deopotrivă real și imaginar, care chestionează fragilitatea și vulnerabilitatea vieții noastre cotidiene. Cine sîntem, ce ne place, cît de atenți sîntem la ceilalți, la modul lor de a fi și la nevoile lor emoționale, cum ne influențează lumea în care trăim. [Fragil] este deopotrivă un spectacol de dans, un joc performativ și o instalație coregrafică care lucrează cu multiplicitatea identităților noastre și poate fi vizionat și experimentat atît în spații neconvenționale, cît și pe scenă, în două părți interconectate.

Prima parte se desfășoară între orele 17:00-19:00 într-o locație secretă care le va fi dezvăluită doar celor care își rezervă accesul la aceasta, iar a doua parte între orele 20:00-21:00 la Centrul Național al Dansului București, Sala Stere Popescu. Accesul la partea 1 se face doar pe bază de rezervare la fragile@e-motional.eu. Spectatorii cu rezervare vor avea asigurat locul și pentru partea a 2-a, în cea de a doua locație. Numărul maxim de spectatori în locațiile secrete este de 20 persoane/ reprezentație. Accesul la partea a 2-a la CNDB se face pe bază de bilet (20 lei/10 lei redus), informații la www.cndb.ro și rezervari@cndb.ro.

Leave a reply (we review all comments)