1 Year Anniversary Club Eden// Special Guest: Wareika-Live// Dan Andrei// Crihan @ Eden

  • by

1 Year Anniversary Club Eden// Special Guest: Wareika-Live// Dan Andrei// Crihan @ Eden
1 noiembrie, 23:00

De un an Eden există pentru iubitorii de muzică și clubbing din București, de la main la after.

Experimental sau controversat, cu accente și influențe de la minimal la oriental, un mix între moștenirea locală și trendul internațional, sunetul Edenului este dedicat dansului.
Scena a gazduit artisti ca Black Madonna, Baris K, Intergalactic Gary, Christopher Rau, Omar Souleyman, Max Graef, Scott Grooves, Dom Thomas, rRoxymore, Suzanne Kraft, Apiento, Levon Vincent, Mick Wills, Delta Funktionen, Paul du Lac, precum și nume autohtone ca Dan Aga, Subcarpati, Khidja TCFC, artiști marca Sunrise și mulți alții.

Să continue petrecerea!

Jakob Seidensticker, Florian Schirmacher și Henrik Raabe s-au întalnit în vara lui 2008 doar cât “să se joace un pic” cu niște sintetizatoare cam vechi, un sequencer și câteva congas și tobe într-un subsol din apropierea Hamburg-ului.
Wareika este limbajul lor de sunet, un melanj inteligent de elemente techno, house, jazz și muzică clasică.
Fie ca sunt producții proprii, cover-uri sau remix-uri, piesele Wareika sunt lungi și antrenante cu o notă ludică inconfundabilă.

Dan Andrei este o aparitie revigoranta din zona muzical house, cu influente din sfere diferite de cea electronica: rock, hip hop, soul si funk. Un “Must hear” marca Sunrise.

Parte al labelului Naural, impreuna cu Vlad Caia, Cristi Cons si Barac, Crihan prezinta si reprezentanta cu un sound de inspiratie post deep minimal si elemente vibrante de tech.

Wareika
Crihan
Dan Andrei

fb event

Leave a reply (we review all comments)