Ishome (RU) – live @ Control

  • by

Ishome (RU) – live @ Control
31 octombrie, 23:00

SIN OR TREAT!
Starring:

Hell:
ISHOME (RU-live)
BOGMAN
JIJIAN
ROMANSOFF

Heaven:
CAMIL
DJ NEMO

Intrare generala 20 de lei

Ishome este o tânără artistă rusoaică, pe nume Mirabella Kyrianova. Prezentă sub diferite forme pe scena artistică rusească, a debutat pe scena electronică în 2010 cu o serie de EP-uri la un Indeks Music și Proton Music. După ce a câștigat un loc binemeritat în concursul ”10 top young producers” al web-zine-ului rusesc Look at me, Mirabella a început să aibă și apariții live. A performat în cadrul festivalurilor Exit și Stereoleto, iar anul trecut a lansat primul ei album – ”Confession”, apărut la Fuselab. Materialul se bucură de o atenție spectaculoasă pe scena electronică internațională, reprezentând un melanj armonios între ambient / electronica / downtempo și house / techno.

Abordarea electică a diferitelor stiluri muzicale și influențe, care se regăsesc în muzica Mirabellei, o face pe tânăra în vârstă de doar 20 de ani să strălucească pe scena muzicală a Rusiei.

O cunoaștem mai bine vineri, 31 octombrie, în cadrul unei petreceri speciale, în care reconstruim traseul lui Dante Alighieri prin infern, purgatoriu și rai.

Line up-ul serii este completat de Bogman, Alexandru Jijian, Romansoff, Camil și DJ Nemo.

fb event

Leave a reply (we review all comments)