End of the world party @ Palatul Camerei de Comerț

  • by

End of the world party @ Palatul Camerei de Comerț
31 octombrie, 22:00

Cea mai lonegevivă petrecere costumată din București, End of The World Party, ajunge la ediția cu numărul șapte. Așa cum ne-am obișnuit de-a lungul timpului, vor fi prezente două scene, ale căror staruri vor fi duo-ul olandez Detroit Swindle, alături de o serie de artiști autohtoni: Golan, Victor Stancov, Kosta, Fouchat, AltOm, Bask și Giuser. Petrecerea se va ține în cladirea istorică a Palatul Camerei de Comerț chiar în Centrul Vechi al Bucureștiului. Pregatiți-vă cele mai nebune costume și haideți să dansăm până dimineața, pe ritmuri înfricoșătore.

Detroit swindle

Lars Dales & Maarten Smeets au avut un drum lung de parcurs în ultimii ani. Au pornit să facă muzică de dragul ei și au fost răsplătiți prin miile de fani de-a lungul globului fericiți de release-urile, mixurile și performance-urile lor; cunoscuți pentru seturile energice și mixuri implacabile – au făcut față cu brio fiecărui
Singurul lucru care îi țin pe Detroit Swindle de fapt, să nu fie din Detroit este că s-au născut și au crescut în Amsterdam, ceva mai mult de 6000 km distanță. Chiar dacă au picioarele ferm poziționate pe sol olandez, capetele și inimile lor sunt înrădăcinate adânc în sufletul orașului motorului.
Un amestec vibrant de Motown-soul, funk, hip-hop și jazz i-a inspirat încă de la o vârstă fragedă și după o atentă explorare printre techno și house, s-au întâlnit prin interesul comun pentru deephouse Detroit.
Producțiile lor sunt cel mai bine descrise ca fiind interpretări contemporane a unor piese soul clasice cu groove melodic, acorduri jazzy și bassline denivelat. Pe scurt, în cazul în care Marvin Gaye ar fi produsmuzică house, ei ar fi fost cei mai mari fani ai săi.

Golan
https://www.facebook.com/golanmusic

https://www.youtube.com/golansound

GOLAN inseamna Mihai, Charlie, Alex si Ernesto. Patru oameni, patru backgrounduri diferite care fuzioneaza intr-o viziune noua prin limbajul comun al muzicii electronice. Combinand elemente digitale cu instrumente clasice, GOLANii aduc un approach personal si uman muzicii dominate de synth-uri. In seturile lor, live sampling-ul se imbina cu percutia, instrumentele de suflat si vocea live pentru a oferi o incursiune unica intr-un univers acustic de-a dreptul “golanesc”: fresh, cool si diferit, mereu dansant.

Victor Stancov
https://www.facebook.com/victorstancovro

Kosta
https://www.facebook.com/kosta.awd

Fouchat

Giuser

Bask

Altom

Paul Popa

Cristian Gherghely

fb event

Leave a reply (we review all comments)