Enduro #WildDirt @ Brasov

  • by

Enduro #WildDirt @ Brasov
25 octombrie

Data desfasurare: 24 – 25 octombrie 2014
Location: Brasov, Romania

Tabara de baza (Paddock): parcarea din fata fabricii Roman, situata in orasul Brasov pe Str. Poienelor, Nr. 5. (reper: iesirea din Brasov spre Bucuresti)

Program:
Vineri 24 octombrie:
• incepand cu ora 16:00 inscriere concurenti
Sambata 25 octombrie:
• incepand cu ora 08:00 inscriere concurenti
• ora 10:00 briefing – informatii traseu
• ora 10:30 – Start
• ora 17:00 inchidere traseu
• Festivitatea de premiere (ora 22:00 – in cadrul Desperados Wild Dirt AfterParty)
• ora 21:00 DESPERADOS Wild Dirt AfterParty – toti concurentii vor fi invitati speciali la aceasta petrecere (cateva beri Desperados din partea casei)

www.facebook.com/events/843111709073175/

Clase de participare: Hobby si Experti

Traseul:
– aproximativ 20-30 km, marcat in intregime cu banda si sageti de orientare. De asemenea, CP-uri de verificare a trecerii;
– va fi un traseu de Enduro, ca dificultate nu este unul de hard enduro;
– traseul de baza – hobby, va putea fi parcurs si de incepatori, chiar daca nu va fi doar un drum forestier si va imbina potecile cu cateva urcari mai usoare sau coborari care necesita atentie; buclele pentru experti vor fi mai dificile, mai ales in contextul in care traseul va fi destul de sustinut per total;
– BENZINA – in functie de cate ture vom afisa, va rugam sa va calculati necesarul de benzina si sa o lasati in locul amenajat din paddock pentru a fi trasnportata la zona de start sosire, astfel putand alimenta la incheierea unei ture.

CRONOMETRAJ:
– se va cronometra start-sosire (sosirea este considerata dupa ultima tura; timpul petrecut intre ture pentru alimentare cu benzina sau reparatii nu va fi scazut din timpul total);
– numarul de ture pentru fiecare clasa il vom stabili in functie de conditiile meteo din acea perioada si prognoza pentru ziua cursei, acesta va fi anuntat la inscriere;
– startul se va face in ordinea numerelor de concurs, primite la inscriere;
– penalizari: 50 minute pentru fiecare CP ratat (plecat pe o directie necorespunzatoare clasei sau venit dintr-o directie necorespunzatoare clasei in care v-ati inscris).

INSCRIERE:
– inscrierea se va face prin email incepand cu data de 2 Octombrie 2014 la adresa xmraid@yahoo.com cu informatiile: nume, clasa in care doriti sa participati, motocicleta, clubul sportiv din care faceti parte
sau
– in zilele de 24 si 25 Octombrie intre orele mentionate in paddock la secretariat

Taxa de participare: ZERO– nu exista taxa de participare

Licenta FRM: pentru a putea organiza un concurs cu arbitraj si clasament, si pentru a avea toate aprobarile de la primarie sau regia padurilor, evenimentul va fi organizat sub egida FRM.
Daca aveti deja licente valabile pentru orice ramura enduro, nu mai aveti nevoie de nicio licenta diferita pentru aceasta cupa. Tot ce tine de cronometraj si regulament intra in organizarea noastra.
Daca nu aveti licente, va trebui sa mai alocati 10-15 minute la inscriere pentru a va face licenta valabila pentru o cursa. Aceasta va costa 15 euro. Nu mai exista alte taxe deoarece asigurarea si viza de la medicul sportiv sunt oferite gratuit pentru toti participantii care nu au licenta.
* putem spune ca singura taxa platita la aceasta cursa este de 15 euro, in cazul in care nu aveti licenta.

Premii: se vor acorda premii constand in consumabile si accesorii moto, primilor 3 clasati la fiecare clasa – premiile sunt oferite de partenerii nostri MOTO 24 si MITAS – Chemtraders.

Recomandari cazare:
– hotel Astra – www.hotelieftinbrasov.ro (500 metri pana la tabara de baza);
– pensiunea Floarea Soarelui – www.pensiuneafloarea-soarelui.ro (1 km pana la tabara de baza).

Petrecerea: incepand cu orele 21:00 va asteptam la DESPERADOS WILD DIRT AFTER PARTY, in hala de langa tabara de baza. Toti concurentii vor fi invitati speciali la aceasta petrecere!

fb event

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.