Explorează România pe județe: Aventură în Brașov

  • by

Explorează România pe județe: Aventură în Brașov
24 – 26 octombrie

În perioada 24 – 26 octombrie, pornim într-o călătorie în timp în lumea medievală demult apusă în care vom explora împreună castele, cetăți și fortărețe în judeţul Braşov și ne lasăm fermecați de poveștile nemuritoare cu domnitori și domnițe.

Vizităm în cadrul acestei aventuri Castelul Bran, Cetatea Râşnov, oraşul Braşov, Biserica fortificată Prejmer – sit UNESCO, Cetatea Făgăraş, Cetatea Rupea, satul Viscri – sit UNESCO şi Biserica Fortificată Viscri – sit UNESCO, ne deprindem cu îndeletnicirea de a trage cu arcul şi de a arunca cu toporul, învăţăm despre meşteşugul de fierărit şi ne bucurăm de o experienţă culinară pregătită de gazdă şi de restaurant cu produse tradiţionale haiduceşti.
Agenţia Exploratist este o agenţie boutique, plină de viaţă, creativă, dinamică şi cu experienţă în domeniul călătoriilor de afaceri precum şi în organizarea de evenimente inovative. Suntem ambiţioşi în realizarea fiecărui concept pe care îl propunem şi livrăm experienţe memorabile. Credem că cele mai îndrăzneţe ideii pot deveni realitate, aşa cum o călătorie poate duce la realizarea celor mai frumoase vise.
Prin proiectul “Explorează România pe județe“ ne-am propus să descoperim peisaje pitorești, oameni extraordinari, tradiții și obiceiuri străvechi, precum și gastronomia tradițională românească dezvoltând astfel un concept nou și inovativ de travel.

Excursiile își propun să îmbine într-un mod plăcut:
• vizitarea obiectivelor turistice cunoscute dar și pe cele ascunse sau mai putin cunoscute
• activități în natură care să reprezinte un îndemn spre activitatea fizică precum drumeții, ciclism, echitație, realizate sub supravegherea persoanelor autorizate
• experimentarea tradițiilor românești locale și a meșteșugurilor
• experiența culinară – mâncare pregătită de gazde / restaurant cu specific homemade / bio / tradițional românesc
• activități de tipul “do it yourself” menite să contribuie la dezvoltarea personală

fb event

Leave a reply (we review all comments)