Color pres Crew Love w/ Wolf+Lamb, Slow Hands, Nick Monaco @ Palatul Ghica

  • by

Color pres Crew Love w/ Wolf+Lamb, Slow Hands, Nick Monaco @ Palatul Ghica
24 octombrie, 22:00

WOLF+LAMB
SLOW HANDS
NICK MONACO

DREAMREC
www.instagram.com/dreamrec

Spiritul Crew Love revine la București pe 24 octombrie cu Wolf + Lamb, Nick Monaco și Slow Hands, în petrecerea cu care COLOR încheie sezonul 2014.

Ne vom bucura de producătorii fondatori ai Crew Love şi confraţii lor într-o ultimă petrecere ce va fi găzduită de Palatul Ghica și într-un decor libertin ai anilor ’70, veste franjurate, coliere semnul păcii, ochelari cu rame octagonale și atmosfera indie Woodstock.

Intrare:
30 lei – toată noaptea

WOLF + LAMB

WOLF + LAMB MUSIC
New York, US

www.facebook.com/WolfLamb
www.wolflambmusic.com/
www.twitter.com/wolflambmusic
www.soundcloud.com/wolf-lamb

Capii familiei, Wolf + Lamb (și într-adevăr sunt o familie – fără contracte, afaceri serioase), Zev “Wolf” Eisenberg și Gadi “Lamb” Mizrahi au început separat dar au ajuns sa traiască comunal la registrul lor de la New York Marcy Hotel. Pe timpul iernii gașca se mută la Miami unde devin gazda showurilor de la Electric Pickle. În calitate de producători, Wolf + Lamb sunt renumiți pentru deep house-ul lor lent, meditativ.

Unele extreme alcătuiesc întregul format din Wolf + Lamb . Extrovertit și Introvert, Vegan și Carnivor, supraviețuitor al cancerului și sabotor social – te-ai aștepta ca niciun parteneriat de acest tip să dureze. Dar de peste un deceniu, aceste diferențe au stârnit energiile seismice pe care Zev și Gandi le-au adus în muzica house. Niciodată nu le-a pasat de convențiile actuale – pentru a fi “suficient de rapid”, “suficient de dur”, sau “suficient de cool” pentru a câștiga teren în cultura de petrecere. Ei fac o muzică care mișcă inimile, nu doar picioarele. Din cele mai underground locuri până în colțul din Brooklyn cunoscut ca și Marcy Hotel, întotdeauna au fost 2 prieteni care s-au bucurat de viata, învățând să trăiască unul cu celalalt, și făcându-și prieteni și fani care au devenit parte din familie.

Bineînțeles, ei cred că jocul este cel mai bun atunci când nu este luat prea în serios – un pic de nebunie, pe ascuns, evidențiază totul despre Wolf + Lamb. Maeștrii muzicii house și horticultorii muzicii hip-hop; comunitarii desertului și nomazii urbani; antreprenorii “savvy” și anonimii creatori anarhici, Gadi si Zev, jongleaza pefect între aceste roluri. Ca producători muzicali, cei doi își trag inpirația din labelurile lor la fel de mult ca și unul de la celălalt, ceea ce duce la o doza definitivă de Wolf + Lamb pe albumele lor

SLOW HANDS

WOLF + LAMB MUSIC
New York, US

www.facebook.com/iamslowhands
www.soundcloud.com/slowhands
www.twitter.com/slowhandsmusic

Slow Hands alias Ryan Cavanagh este un specialist natural al muzicii, fiind unul dintre principalii dj-ei care au impus curentul slow-mo și au creat o adevărată revoluție house. Stilul său bogat și sentimental poartă toate influențele clasice pe care le-a învățat, de la jazz la blues la muzica electronică.

Lansat pe importantul EP Significant Other (cu piesa sa “ Fast Tongue” lansat pe setul new yorkez Wolf+Lamb în 2009), el a trecut de la melodiile cu ritmuri de vara și acorduri fierbinți de bas la nici mai mult , nici mai putin decât la labelul lui Gadi’s Boutique Double Standards, Permanent Vacation și nu numai.

“Este important sa faci întotdeauna pe cât posibil ceva diferit și muzical în același timp,” spune Ryan referindu-se la sunetele pe care le-a creat de când era mic. Ținta lui este ca muzica electronică să evolueze spre planuri noi și creative, aducând aportul său în crearea de cântece, nu trackuri. Ryan continua: “ Vreau ca muzica mea să fie făcuta pentru toate planurile și toate mediile.”

Slow Hands se caracterizează prin emoție, căldură și libertate creativă. El creează muzica care te ajuta să gândești și să simți, nu numai să dansezi.Indiferent cum vei gusta muzica lui, o vei face cu un zâmbet pe față și cu pasiune în inimă.

NICK MONACO

SOUL CLAP Records, dirtybird
New York, US

www.facebook.com/nick.monaco.music
www.twitter.com/_nickmonaco
www.soundcloud.com/nickmonaco

Încă din anul 1990 atunci când Nick Monaco a fost conceput de doi îndragostiți pasionali în adâncimile mistice ale Marelui Canyon, s-a știut că acestui tânar îi este prescris să facă la rândul său magie.

Nick este un “copil” din generația ’90 din Bay Area, California de Nord. Îi plac plimbările lungi pe malul mării, apreciază strălucirea soarelui și bass-ul, filtrând totul în funcție de filozofia lui personală – cu cât mai dubios și funky, cu atât mai bine.

Nick vă poate spune singur – este la fel de mult influențat de Deee-Lite cât este de Elliot Smith, și pur și simplu poți simți asta în gusturile sale muzicale eclectice și vaste. Și baieții de la Soul Clap sunt de acord – de când au primit demo-ul cu “Set The Table” de la Monaco în 2011, au fost absolut captivați de originalitatea, inocența și ciudățenia sa. De atunci l-au adoptat in familia Soul Clap, salvându-i și un loc pe nava-mamă, Soul Clap Records. Claude Von Stroke direct din birourile Dirty Bird Records a fost la rândul său fascinat de strălucirea si prospețimea lui Monaco.

Când Nick “a lovit” publicul cu “Long Kiss Goodnight (Soul Clap Edit)”, acesta a fost semnat direct pe compilația “Hatched” / Dirtybird, o mișcare plină de interes care l-a propulsat frontal ca reprezentant al viitorului muzical Bay Area.

În momentul de față, tânărul Nick Monaco face suav tranziția de la bass-ul puternic de care este fascinat la explorări muzicale deep și emoționale, un semn de maturitate și un fruct interzis din care vom gusta cât de curând.

ACCESUL STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI.

fb event

Leave a reply (we review all comments)