Firma – lansare album “Descântece” @ The Silver Church

  • by

Firma – lansare album “Descântece” @ The Silver Church
16 octombrie, 20:00

Joi 16 octombrie, se cântă și se descântă în Biserica de Argint, se răstălmăcește istoria muzicii alternative românești odată cu lansarea unui nou album FIRMA: `DESCÂNTECE`. Cu un sound complex și o lirică introspectivă ce poartă amprenta trupei, cel de-al treilea material discografic reactivează trăirile specifice perioadei lor de debut și potențează profunzimea `cuvântului`.

Evenimentul va începe cu performance-ul tinerei și carismaticei trupe Harlequin_Jack.

Intrare: 20 lei

Volumul 1 al dublului album ”DESCÂNTECE” apare după o lungă perioadă de creație și detașare a trupei Firma de scenă, însă readuce în atenția publicului și a presei de specialitate un proiect muzical matur și complex, dar la fel de patimaș ca în anii de debut.

Noile piese au o forță tulburatoare transmisă printr-o lirică și o voce emblematică și seducătoare. “Două suflete”, cel mai nou single lansat vara aceasta a cucerit indiscutabil posturilor de radio naționale de la prima audiție.

www.youtube.com/watch?v=OCa6kxJUAWA

„Copiii Cerului”, „Puterea” și “Două suflete”, disponibile online pe soundcloud și youtube, alături de piesa „Prizonieri de război” inclusă deja în setlistul celor mai recente concerte, marchează doar începutul unei călătorii muzicale meditative încărcată de energii și sensuri.

www.youtube.com/watch?v=eGr93lSL9VI

„Grădina morții”, „ Drumul spre paradis”, „Primul descântec” și „Cuvintele” sunt titlurile de pe acest nou album care adâncesc misterul și sporesc suspansul unei descoperiri inițiatice a albumului ce se lasă cu greu dezvăluit: ”DESCÂNTECE. Vol. 1”

www.facebook.com/TrupaFirma

www.youtube.com/FirmaChannel

<<< Dupa nominalizarile la MTV European Music Awards 2004 la categoria ”Best Romanian Act” și MTV Romanian Music Awards pentru ”Best Rock Band” in 2005, FIRMA devenea prima trupă românească nominalizată la o secțiune internațională, intitulată “New Sounds of Europe” și invitată să participe la gala MTV European Music Awards 2007, la München.>>>

Harlequin_Jack este o trupă compusă din Narcis Axinte – voce, chitară, versuri, Alex Doppelgänger – synth-uri și alte zgomote, Claudiu Țîrcovnicu – tobe și Lazăr Enescu – bas.
Nu le place să pună etichete, dar (dacă țineți neapărat) se scaldă în rock alternativ, electronica și niște weird indie. Au în prezent două videoclipuri, la “Investigate” și “Vitamins” și se pregătesc pentru lansarea primului lor album, care va avea loc foarte curând.


http://facebook.com/harlequin.jack
https://youtube.com/harlequinjack0

fb event

Leave a reply (we review all comments)